2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما چی میبافید؟

تقریبا اکثر بافتنی ها انجام دادم 

پادری 

روتختی 

پتو شالگردن کلاه سبد اشارپ و.......زیادن تقریبا ۲ساله تو این کارم

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
خوبه  ادامه ش بده مخصوصا مشهد که یه شهر توریستی هست این کارا خریدار داره  میتونی مجازی ه ...

بله به فکرشم 

ولی خیلی سخته بافتن کفش 

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
تقریبا اکثر بافتنی ها انجام دادم  پادری  روتختی  پتو شالگردن کلاه سبد اشارپ و..... ...

آهان موفق باشید😊

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
آره انرژی ش زیاده فک کنم با سوزن هم کار میشه درسته؟

بله بعضی جاهاش 

خیلی ریزه کاری داره و دقت بالا میخواد

گرم صحبت شدیم 😄😄 دوستت پیام داد ؟

نه 😔