2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما چی میبافید؟

تقریبا اکثر بافتنی ها انجام دادم 

پادری 

روتختی 

پتو شالگردن کلاه سبد اشارپ و.......زیادن تقریبا ۲ساله تو این کارم

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
خوبه  ادامه ش بده مخصوصا مشهد که یه شهر توریستی هست این کارا خریدار داره  میتونی مجازی ه ...

بله به فکرشم 

ولی خیلی سخته بافتن کفش 

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
تقریبا اکثر بافتنی ها انجام دادم  پادری  روتختی  پتو شالگردن کلاه سبد اشارپ و..... ...

آهان موفق باشید😊

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
آره انرژی ش زیاده فک کنم با سوزن هم کار میشه درسته؟

بله بعضی جاهاش 

خیلی ریزه کاری داره و دقت بالا میخواد

گرم صحبت شدیم 😄😄 دوستت پیام داد ؟

نه 😔

2824
2823
2791
2779
2792