2777
2789

سوره حشر و چله بگیر انشالله نتیجه میگیری ...همزمان تا روزی ک میتونی زیارت عاشورا هم بخون مثلا هشتاد روز

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۳سالمه هنوز ازدواج نکردم. بیشتر واسه مشکلات مالیم دعا میکنم

اما بهت پیشنهاد میکنم به امام رضا علیه السلام متوسل بشی. یه ختم هست ک باید صلوات خاصه ی ایشون رو ب تعداد خاص بخونی 

بذار دنبال عکسش بگردم بفرستمش

شما حاجت گرفتين ازش ؟ خيلي تعريف شنيدم ازش ؟

تو شروع کن آرامشی میگیری ک‌ خدا می‌دونه توکل بر خدا

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
ايشالا چشم چله ش چجوريه بايد وضو داشته باشيم حتما ميشه توضيح بدين ؟ 

تگ نماز می‌خونی هر صبح سر نمازت آره وضو بهتره ..و همیشه یه ساعت مشخص بخون اولش هم صدقه بزار کنار روز آخر چله بنداز صندوق یا بده به فقیر  

تگ نماز می‌خونی هر صبح سر نمازت آره وضو بهتره ..و همیشه یه ساعت مشخص بخون اولش هم صدقه بزار کنار روز ...

من نماز ميخوندم ولي براي ي مشكلي نميتونم بخونم ديگه 

معذرت ميخوام اگه پريود باشي ميشه خوند؟ 

من نماز ميخوندم ولي براي ي مشكلي نميتونم بخونم ديگه  معذرت ميخوام اگه پريود باشي ميشه خوند؟&nb ...

آره چهل روز پشت هم ..ناراحت نمیشی بپرسم چ مسکلی

من چند ماه بود پريود نميشدم الان چند هفتس فقط لك ميبينم بخاطر همين نميتونم بخونم 

برو دکتر واست مشکل نشه شاید کیسته ..سوره دهر هم بخون کمه و سوره طلاقه یا طارقه چیه ..