دوستان من و یه آقایی حدود یک سال آشنا بودیم که امروز بعد از ۶ ۷ ماه بحث سر مهریه بهم خورد! من برای گرفتن حق طلاق ابتدا مهریه ام رو کم کردم تا ۱۱۴ تا ولی ایشون بعد از نوسانات طلا با ببشتر از ۱۴ تا مخالفت کرد! منم تمام کردم
خلاصه سال ی دونه ک باید بدن چ اوضاعی شده جونا بخاطر مهریه نمیتونن ازدواج کنن
خدا به همه رحم کنه
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عندالمطالبه است و هر لحظه خانم مطالبه کرد باید تقدیم کردش
کاش همه مثل شما شعورشون میرسید
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
چقد به زندگی با شما علاقه داره و جلو مشکلات جا نمیزنه
اگه بود 14 تا هم زیاده
اوه نبود هزار تا هم کمه
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
حق طلاق میخوای مهریه بالا هم میخوای؟؟؟؟مگه اینکه مغز خر خورده باشه قبول کنه!خودت یه پسر بودی قبول میکردی؟اگر فردای عقد به هردلیلی زدی زیرش از کجا یه میلیاردو پونصد بیاره بده به تو!مهریه رو خدا تعیین کرده خودشم میگه مهریه باید به قدری باشه که پسر بتونه همون لحظه بده!این آقا الان داره یک میلیاردو پونصد به تو بده؟اگر در توانشه که هیچی ولی اگر در توانش نیست که کااااملا حق داشته!خیلی دوسش داشتی یکم کوتاه میومدی!نمیگم ۱۴تا ولی به توافق میرسیدی،یا حداقل بیخیال حق طلاق میشدی
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
عزیزم باحقوق ۲تومنی ی کارگر ساده یا حقوق ۴تومنی ی کارمند بنظرت میتونه بده؟ پس اون اقا باید ی چیزی ...
خب زنم پشتوانه میخواد شاید بعد طلاق پشتوانش فقط مهرش باشه تو همین سایت میشنویم که خیلی خونواده هام حمایت نمیکنن ،همینجوریم همه چی به نفع مرد هست
شوهر منم خیلی باشعوره ولی نداره ۲۵۰تاسکه رو بده زمان ماعقد کردیم سکه بود ۱تومن الان ۱۴😐
عزیزم اگه داشته باشنم ی سریا زنو زجر میدن بعدشم میگن نداریم چند ماه ی بار ی ربع سکه میبرن ،الان کسیو سراغ دارم همونم شوهرش بهش نمیده
خوب پس باید ایشون دنبال ی همسری باشه ک بتونه ۱۱۴ تا سکه رو بده پس نتیجه میگیریم خوب کرده بهم ...
اره دیگه منم همینو میگم هر چند همه چی مهریه نیست ولی زمونه بدی شده و اینو باید قبول کنیم
منم زمان دوستی شوهرم همینو ازم خواست من حد انتظارم اونوقتا ۱۱۴ بود که وقتی گفت ۱۴ تا شوکه شدم اما الان که فکر میکنم از کم تجربگیم بود شوهرم از موضعش پایین اومد منم اومدم و بنظرم الان گذاشتن شروط ضمن عقد خیلی عقلانی تره
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕