2777
2789
عنوان

بهم خوردن دوستی سر مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم شما حق داری هم اقا نمیدونم والا همون ۱۴تا میشه ۲۰۰ملیون

خب الان ۲۰۰ تومن چیه بعد خدایی نکرده به طلاق بکشه جون ادمو میگیرن ی دونشم بدن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

نمی‌دونم والا. توی این شرایط اقتصادی، یه آدم با وضع مالی متوسط حتی ۱۴ سکه هم واسش زیاده که بخواد پرداخت کنه. از طرف دیگه، مهریه پشتوانه زنه خصوصا توی این جامعه مردسالار و خراب. اگه بخواد بشه، میشه.

من گفتم 14 سکه با حق طلاق و جهیزیه نمیارم 

خب تو هم اگردوستش داشتی میگفتی پس 14 تا اگر میخای منم جهاز نمیارم با خودته حالا هر چی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
چقدرم میدن اخه🤨

خلاصه سال ی دونه ک باید بدن

چ اوضاعی شده جونا بخاطر مهریه نمیتونن ازدواج کنن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
تکلیف شرعی باید داد

الان دوست من بعد کلی دوندگی ۳ ماه ی ربع سکه میگیره با ی بچه مستاجر 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

شروط ضمن عقد خیلی مهم تر ازمهریه هست 

من همیشه گفتم یا اگر طرف پولداره مهر خوب بندازید اگر نه و حتی معمولیه خیلی فرق نداره الان داریم 13 ماهی یک سکه اعسار میبندیم 

اگر خودتون وضعتون خوبه که فقط شروط ضمن عقد بگیرید شده با 1 سکه 

من خودم مستقلم و از نظرم مهر بالای 100 تا اوج بی عقلی آقاست اگر بندازه الان

عزیزم مهریه و جهیزیه از نظر من کلا مسخرست و اعتقادی بش ندارم حالا عقیده ها متفاوته دیگه ولی واقعا تو این گرونی همه ی پسرا از سکه میترسن باید بهشون حق داد

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

نه شما رو می شناسم و نه ایشون 

ولی دوستی که سر مهریه قبل آشنایی خانواده ها کات بشه بیش از حد ذهنمو میبره که پیچونده شدید و اصلا قصد ازدواج نبوده و با زرنگی خودشو توجیه کرده