2777
2789
عنوان

بهم خوردن دوستی سر مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 64 پست
با ۱۱۴ تا قبول کرده بود دقیقا بعد از بله برون خواهرش زیر حرفش زد گفت فقط ۱۴ تا!

خب ببین من کسایی میشناسم که صفر سکه مهر کردن ولی حق و حقوقشونو خواستن راضیم بودن

اولا هییچ پسری راضی نمیشه که حق و حقوقو رو کامل بده فقط تعداد افراد کمی هستن

اون تعداد افراد کم هم فقط در صورتی راضی میشن که مهریه نخوای

اینکه هم مهریه بخوای هم 114 تا سکه که بالای یه میلیارد میشه یه شرط وحشتناکه

خب ببین من کسایی میشناسم که صفر سکه مهر کردن ولی حق و حقوقشونو خواستن راضیم بودن اولا هییچ پسری راض ...

ولی وقتی شرط کنی در صورت طلاق کل مهریه رو باید ببخشی اصلا وحشتی نداره

من مشکلم اینه چرا زیر حرفش زد 😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی وقتی شرط کنی در صورت طلاق کل مهریه رو باید ببخشی اصلا وحشتی نداره من مشکلم اینه چرا زیر حرفش زد ...

لابد یکم فکر کرده خون به مغزش رسیده

دختر خودتو جای اون بزار

چند سالته؟؟ همچین تفکری نمیتونه مناسب یه زن زندگی باشه هاااا قرار نیست چون دوستت داره دیگه هررر کاری بکنه اگه انقدر بهش اعتماد و اطمینان نداری باهاش ازدواج نکنی بهتره

لابد یکم فکر کرده خون به مغزش رسیده دختر خودتو جای اون بزار چند سالته؟؟ همچین تفکری نمیتونه مناسب ...

این چیزی که شما میگی واسه یه ازدواج برابر شاید درست باشه ولی وقتی طرف از نظر درامد و تحصیلات و ... پایینتر باشه شرطهاتم نخواد قبول کنه واقعا درست نیست

اگه قرار به اعتماده باید دوطرفه باشه

مشکل مردای الان اینه همش دنبال کسی هستن بهتر از خودشون و زیر بار هیچی هم نمیخوان برن

این چیزی که شما میگی واسه یه ازدواج برابر شاید درست باشه ولی وقتی طرف از نظر درامد و تحصیلات و ... پ ...

خب دیگه پس بنظرم اون چنان دوسش نداری ازدواج نکن باهاش و منتظر بمون تا هم سطحت پیدا بشه

چون ازدواج این جور حرفا که میزنی رو برنمیداره زن نباید از بالا به همسرش نگاه کنه اینجوری حتی ازدواجم کنید به مشکل میخورید