2777
2789

مگه جنگه😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم محلی و لباسای خوجل و آرایش...آی حرص میخوره میگه وقتی باهام آشتی هستی اینجوری نمیکنی وقتی قهریم اینجوری میکنی...واینکه ن زنگ میزنم ن پیام میدم فقطم با بچم حرف میزنم سکوت مطلق میکنم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
بچه داشتید طلاق گرفتیگ

اهوم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

هیچکار چون اسیب به اون درواقع آسیب به خودمه. همیشه این حرف گوشه ذهنمه که زن و شوهر سرنشین یه قایق هستن که با ازدواج از قایق خانواده هاشون واردش میشن، حالا آسیب بهم یا به قایق(زندگی مشترکشون) دودش فقط تو چشم یکیشون نمیره، دو طرف آسیب میبینن. الان همسرت بره پایین یا آسیب ببینه حداقلش اینه زحمت شما زیاد میشه یا وجهه شماهم آسیب میبینه

همیشه دنبال این باش چجوری درستش کنی و نذاری تکرار شه نه اینکه انتقام بگیری گلم

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
بی تفاوتی بزرگ ترین انتقامه 

یعنی چی خب وسیله خونه میخوام چیکارکنم اونم بی تفاوت من هم احساسی خیلی بدم میاد از اینکه نقطه ضعف منو میدونه

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
یعنی چی خب وسیله خونه میخوام چیکارکنم اونم بی تفاوت من هم احساسی خیلی بدم میاد از اینکه نقطه ضعف منو ...

خیلی عادی باهاش حرف بزن و بگو فلان وسیله نیاز داریم همین . صمیمی و گرم نباش 

سکوت میکنم 

من خیلی از سکوت بدم میاد از اینکه قهر باشم شوهرمم فهمیده‌مقصرم که باشه کوتاه نمیاد حتی وقتی کتک ام میزنه

فعلا که 6 ساله همینجوری عاشقمه و میاد  از عشقش مطمئنم که زیادی براش ناز میکنم

خب انشاالله تا آخر اینطور باشین