2777
2789
پس سکوت کن هر وقت فروکش کرد وخاست اشتی کنه اون وقت بگو

باهاش خیلی حرف میزنم قبول میکنه کاراشو اما اعصبانی میشه دیگه کتک و فوش

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
باهاش خیلی حرف میزنم قبول میکنه کاراشو اما اعصبانی میشه دیگه کتک و فوش

روز از نو روزی از نو یادش میره اصلا کاراشو

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عشقه  زندگی ما رو با خودتون مقایسه نکنین لطفا  من 9 ماه بارداریم همسرم سر کار نرفت ک ...

خدا رو شکر ایشالا همیشه خوش باشی... ببخش من کلا دیدم نسبت ب مردا منفیه چون ازدواج دوممه و هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نداشتم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
نه اصلا  ما هم مثل همه بحث داریم با هم اما اون اهل قهر و این چیزا نیست یعنی طاقت نمیاره  ...

یعنی هیچ وقت از نقطه ضعف ت سو استفاده نکرده؟؟ سعی نکرده حرصتو دربیاره حتی اگر اشتباه ی کرده باشی یا حرف بدی زده باشی؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
مثلا چیکار کنیم بی تفاوت باشیم میشه بگی

عزیزم منظورم اینه که اصلا لازم نیست واکنش خاصی نشون بدی. چون اگه واکنش بدی اینجوری متوجه میشه که خیلی ناراحت شدی و بیشتر عصبیت می‌کنه . کافیه خیلی راحت و ریلکس باشی و یه صحبت خیلی عادی و البته با سرسنگینی داشته باشی همین . خودش متوجه میشه که ناراحت هستی . اینکه داد و بیداد کنی و هی اخم کنی اون خوشحال تر میشه 😀 کافیه صمیمی نباشی . خودش میاد طرفت

یعنی هیچ وقت از نقطه ضعف ت سو استفاده نکرده؟؟ سعی نکرده حرصتو دربیاره حتی اگر اشتباه ی کرده باشی یا ...

نه حرصمو در نمیاره که بخواد برنجونم 

صبرمیکنه یه زمانی بگذره مثلا موقع خواب بهم میگه این حرفت باعث شد ازت برنج یا فکر نمیکردم تو بهم اینو بگی 

دلم از رفتارت گرفت 

که بعد حرف می‌زنیم کدورت از بین میره 

یا مثلا فرداش که میره سرکار بهم پیام میده دیروز دلم از دستت گرفت ازت توقع نداشتم یه همچین چیزایی 

بعد منم سعی میکنم اومد خونه از دلش در بیارم 

نه حرصمو در نمیاره که بخواد برنجونم  صبرمیکنه یه زمانی بگذره مثلا موقع خواب بهم میگه این حرفت ...

خوش بحالت ایشالا تا ابد این جوری بمونه.... شما چی تا حالا خواستی حرصش و در اری؟؟ یا عمدا ناراحت ش کنی

خوش بحالت ایشالا تا ابد این جوری بمونه.... شما چی تا حالا خواستی حرصش و در اری؟؟ یا عمدا ناراحت ش کن ...

انشالله آرامش به زندگی شما هم بیاد 

اره برای من پیش اومد که لج کنم باهاش 

چون میدونم لج بازی دوست نداره 

انشالله آرامش به زندگی شما هم بیاد  اره برای من پیش اومد که لج کنم باهاش  چون میدونم لج ...

اون تلافی نکرده کارتو؟؟