2777
2789
یدونه تاپیک بزن چند تا دلیل قانع کننده داخلش بنویس بعد بگو دوستان نی نی یار ها رو صدا کنید بیان لغ ...

بالاخره متوجه😂😂ممنونم 👌

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه قشنگ 

قرار بود خودتم بزاری😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نهار امروز شبم مونده میخوریمش

دلمع درس کردیع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

قشنگه برای من طبیعی بودن

ولی همونجوری خشکشون کردم

دارمش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آورین  چند ساله ازدواج کردی

دو سال نیم

شما چی؟

چجوری 

بعضیا پیاز میریزن داخلش ولی من یجور دیگه درست میکنم عالی میشه

مثلا برا دو نفر

۵-۶تا گوجه رنده کن

قشنگ تفت بده و بپزه

نصف قاشق رب هم بزن

حالا مثلا یک لیوان اب گوجه داشتی یک لیوانم اب جوش بریز داخلش که دو لیوان شه

بعد یک پیمانه و نصف برنج بریز داخلش با یدونه سیب بزرگ نگینی

ابش که جوش رفت

تو یه قابلمه تمیز ته دیگ نون بزار برنج بریز روش بزار دم بکشه

۵-۶قاشقم اب بریز اطرافش که بخار کنه