این تاپیک نی نی یار۵هست ولی عصر ساعت ۵ تا ۱۱شب هستن https://www.ninisite.com/discussion/topic/1 ...
ممنون 😘
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
الان یه تاپیک بزن با یه دلیل قانع کننده نی نی یار تک کن بگو حذف کاربریت کنه
تگرگ کردن بلد نیستم 😂😂😂نمیدونم بخندم یا گریه کنم من میخوام خطم بندازم دور ولی میگن اگه یه مدت از خط استفاده نکنی واگذار میشه...منم میخوام بترکم که خیالم راحت باشه..با خط جدیدم میام
😁😁اره من تو این سایت فقط پست گذاشتن بلدم..و بیشتر تاپیکا فقط خوانندم😉