2777
2789

بچه ها من یک دوست دارم مثل خواهرم میمونه باهم بزرک شدیم خیلی بهم نزدیکیم و حالا عروسی گرفته شب یلدا که وسط کروناس کلیم دعوتی دارن

.اون شهر دیگست . ولی هرچی با خودم کلنجار میرم میترسم برم خانوادمم جز گروه های خطرناکن خودم میگم کاش نرم ولی دلم یه چیز دیگه میگه که گناه داره ولی عقلم میگه خطر ناکه این وضع حتی از خونه نباید بیرون رفت

شما بودید چیکار میکردید؟

یه چیز بگید که دلم اروم شه و نرم!البته بارها بهش گفتم تو کرونا عروسی نگیر

جالبیش اینه هم خودش و هم شوهرش تو گیر و دار عروسی کرونا هم گرفتن!!!!!!!فکر کنید ناقلن به مهمونا هم انتقال میدن😧😣چرا عروسیا میزارن برگزار شه اصلا😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان کرونا گرفتن تا یلدا که دیگه ناقل نیستن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نرو

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

شب یلدا سه ماه دیگست. تا اون موقع که ناقل نیستن دیگه. 

ولی شاید دیگران ناقل باشن نرو

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.