بسته به گرایش کامپیوتر و انتخاب بازار کار درستش هست کامپیوتر رسته کدنویسی و رفتن بسمت دیجیتال مارکت ...
اخه میگن دروس دانشگاهیش به درد نمیخوره و باید کلاس و اینا بری واقعا خوبه؟ الان بین مهندسی کامپیوتر و آمار کدوم بهتره؟
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
من میخوام کامپیوتر بخونم تو این دوره زمونه که همچی با تکنولوژی درارتباطه مطمئنا می تونه خیلی پر درآمد باشه البته به شرط اینکه درست یاد بگیری❤️
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
تو کامپیوتر کلا دانشگاه نری بهتره برای کسایی گفتم که دوس دارن دانشگاه برن قطعا علوم کامپیوتر از به ...
درمورد آمار نگفتید رشته امار چطوره و اینکه امار خوبه با مدیریت بازرگانی؟
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
چه رشته مهندسی هستین رشته ریاضی از پولساز ترین رشته هاست مشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ
مهندسی شیمی برای خانم بازارکار داره؟
چه رشته مهندسی هستین رشته ریاضی از پولساز ترین رشته هاست مشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ
من امروز میخوام برم انتخاب رشته راستش میخواستم اولویت بندی کنم بین مهندسی کامپیوتر و آمار و مدیریت بازرگانی و مهندسی شیمی و مهندسی معماری و مهندسی بهداشت و ایمنی موندم درواقع هرکی درمورد بازارکارشون یه نظری میده