2777
2789

بسته به گرایش کامپیوتر و انتخاب بازار کار درستش هست

کامپیوتر رسته کدنویسی و رفتن بسمت دیجیتال مارکتینگ و سئو قطعا از تربیت معلم بهتره

غیر اون بر عکس

مشاور  کسب و کار و استارتاپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته به گرایش کامپیوتر و انتخاب بازار کار درستش هست کامپیوتر رسته کدنویسی و رفتن بسمت دیجیتال مارکت ...

اخه میگن دروس دانشگاهیش به درد نمیخوره و باید کلاس و اینا بری واقعا خوبه؟ الان بین مهندسی کامپیوتر و آمار کدوم بهتره؟

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

اخه میگن دروس دانشگاهیش به درد نمیخوره و باید کلاس و اینا بری واقعا خوبه؟ الان بین مهندسی کامپیوتر و ...

تو کامپیوتر کلا دانشگاه نری بهتره

برای کسایی گفتم که دوس دارن دانشگاه برن

قطعا علوم کامپیوتر از بهترین رشته هاست و تخصص هاش بسیار کاربردی

تو کامپیوتر کلا دانشگاه نری بهتره برای کسایی گفتم که دوس دارن دانشگاه برن قطعا علوم کامپیوتر از به ...

من با ۱۹هزار ریاضی چی برم ک کار داشته باشه ..قبلا مهندسی بالایی خوندم ولی بیکار

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
من با ۱۹هزار ریاضی چی برم ک کار داشته باشه ..قبلا مهندسی بالایی خوندم ولی بیکار

چه رشته مهندسی هستین

رشته ریاضی از پولساز ترین رشته هاست

من میخوام کامپیوتر بخونم تو این دوره زمونه که همچی با تکنولوژی درارتباطه مطمئنا می تونه خیلی پر درآمد باشه البته به شرط اینکه درست یاد بگیری❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
تو کامپیوتر کلا دانشگاه نری بهتره برای کسایی گفتم که دوس دارن دانشگاه برن قطعا علوم کامپیوتر از به ...

درمورد آمار نگفتید رشته امار چطوره و اینکه امار خوبه با مدیریت بازرگانی؟

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

چه رشته مهندسی هستین رشته ریاضی از پولساز ترین رشته هاست مشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ

مهندسی شیمی برای خانم بازارکار داره؟

چه رشته مهندسی هستین رشته ریاضی از پولساز ترین رشته هاست مشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ

از اون دهن پر کنا ک الان اشباع کردن و تو دقوز ابادم میگیرن ...شما در مورد این ۱۹هزار راهنماییم کنید

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
درمورد آمار نگفتید رشته امار چطوره و اینکه امار خوبه با مدیریت بازرگانی؟

کلا رشته هایی خوبن که بازار کار خوداشتغال هم غیر استخدامی داشته باشن

امار خوداشتغالی نداره

ولی مدیریت میتونه داشته باشه 

من امروز میخوام برم انتخاب رشته راستش میخواستم اولویت بندی کنم بین مهندسی کامپیوتر و آمار و مدیریت بازرگانی و مهندسی شیمی و مهندسی معماری و مهندسی بهداشت و ایمنی موندم درواقع هرکی درمورد بازارکارشون یه نظری میده 

مهندسی شیمی برای خانم بازارکار داره؟

رشته کاربردیه خوبیه

بازار کار استخدامیش بهتر از ازاد هست

صنعت و کارهای خصوصی در حال تعطیلیست

بهتره تو گرایشهای مهندسی رشته های کاربردی تری انتخاب کنید