2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهم دارم

164 بازدید | 14 پست

قبل از اینکه اینستا بیاد اونایی که شخصیت نمایشی داشتن کجا پز میدادن ؟ الان راحتن ماشینو گوشی می خرن استوری می کنن میگن می خوایم تو خوشی هامون شریک شید ( استیکر باد معده ) قبلش چیکار می کردن؟

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فککنم فیسبوک بوده

نه کلا قبل شبکه های اجتماعی

چون به هر حال این افراد مریضن و از این طریق ارضا میشن

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
حالا اونا نشون بدن چی از ما کم میشه انشالله همه بخرن پز بدن

چیزی از ما کم نمیشه ولی خیلی تاثیر منفی میزاره در جامعه

خانم ها و استارتر یه راهنمایی میخام من مجردم هنوز برای ازدواجم موردی نیست اما سنم رفته بالا و دیگه باید ازدواج کنم

یعتی تصمیمش و دارم

از اینور تازه خونه مون جایه جا کردیم من با مامانم و ابجی کوچیکه م هستیم یک دست مبل و غذا خوری خوب برای خونه جدیدمون سفارش دادم اما پشیمون شدم مامانم میگه من پیرزن همچین مبلی میخام چکار بزار کنار برای خودت پهنش نکن

بنظرتون چکار کنم؟از طرفی نمیدونم کی ازدواج میکنم که

خانم ها و استارتر یه راهنمایی میخام من مجردم هنوز برای ازدواجم موردی نیست اما سنم رفته بالا و دیگه ب ...

اگه وضع خونه زندگیتون خوبه مبلاتون خوبن به نظر من چون تصمیم ازدواج داری به هر حال یکم جهیزیت جور میشه

اگه وضع خونه زندگیتون خوبه مبلاتون خوبن به نظر من چون تصمیم ازدواج داری به هر حال یکم جهیزیت جور میش ...

اره بدکی نیست خونه مون به این مبل نیازی نیس که حتما اخه این راحتی بیشتر مناسب جهزیه س تا خانم های سن بالا نمیدونم چرا اینو انتخاب کردم تا شش ماهم باید قسطش و بدم

اره بدکی نیست خونه مون به این مبل نیازی نیس که حتما اخه این راحتی بیشتر مناسب جهزیه س تا خانم های سن ...

خب پس به نظر منم بزاری کنار بهتره