2777
2789
عنوان

من و همسرم

1198 بازدید | 38 پست

شاید بعضی ها تون در جریان من باشید.

چند روز پیش دومین ماهگرد عقدم بود.

راستش من از همسرم راضیم.  ولی یه مشکلی که دارم نمیدونم چمه که اونقدر که اون احساس داره من دوسش ندارم. .

خوب هر فرد عیب هایی داره و کامل نیست. 

ایشون اخلاقش هم باهام واقعا خوبه. ادب و احترام سرش میشه.

من دو سه روز یه مریضی سخت و واگیردار گرفته بودم . همه بهش می گفتن برو از کنارش حتی مامانم گفت خودم پرستاری میکنم ولی اون همش بالا سرم بود شب اول هم که تب داشتم یه ثانیه نخوابید کلا همه چی هم برام تهیه کرد از دارو تا غذا 

هی هم میومد کنارم بوس میکرد می گفتم میگیری دیوونه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

و خوب بازم میگم یه سری بدی های ریز داره که نمیشه اسمشو بدی گذاشت.

اما من مثلا لذت نمیبرم در عشق بازی و اون جور احساس رو بهش ندارم. با اینکه واقعا مرد خوبیه. حتی اگه من حرف گوشش نکنم بخواد عصبانی بشه سریع میره بیرون که من نبینم. یا همیشه میگه من اولویت اولم زنمه نه خانواده ام. و میگه هیچ کس نه پدر و مادر خودم نه تو حق ندارن پشت سر زن من حرف بزنن.

پس چرا من این جوری ام؟؟ به خدا سرزنش نکنید خودم از همه بیشتر دارم اذیت میشم که حتی از همسرم لذت نمیبرم🤦‍♀️   

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم کاری نکنی که بعدا حسرت این کاراشو بخوری

به خدا حتی ویژگی هایی که تو تاپیک قبلی هم گفتم داره .

ولی من نمیدونم چه مرگمه به خاطر یه سری دلایل چرت و پرت و رشته تحصیلی .

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

خب دوماهه.کم کم بیشترمیشه علاقت

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
یکی دیگه رو دوست داری؟ یا قبلا دوست داشتی؟ 

نه عزیزم.

فقط به خاطر یه سری مسائل تفاوت رشته و اینا. و اینکه حس کردم زود ازدواج کردم و واقعا پیشنهادات بهتری داشتم.

دوست ندارم این افکار بیاد سراغم ولی میاد.

اخه چرا دنیا اینطوره هیچکس راضی نیست از زندگیش

الان از نظر همه شوهر ایده الی داری 

همه دوست داریم شوهرامون موقع مریضی کنارمون باشن 

در مقابل خونوادشون پشت ما باشن

میگیم اگه اینطوری باشن براشون جون میدیم 

ولی تو این شرایط داری و ناراضی هستی