2777
2789
عنوان

من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 38 پست
ذات خوبی داره همسر من بعد از ۷سال همچنان ب خوبی روز اوله

اره واقعا ذات خوبی داره و دل نازک.

بعد شم مذهبی هم هست 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
دقیقا خوشیه من که با سگ زندگی میکنم 

منم خواستگارم یه روانی بود تازه ازش جدا شدم کات کردم به آرامش رسیدم .فک کن بهم میگفت تو شبا اینستگرام نصب میکنی میری با مردا چت میکنی و میخوابی باهاشون. یا عکس پروفایل واتساپ گذاشتم گفت من اگر‌نباشم یک روز قهرکنم باهات تو میری میخوابی با همه . زجرم داد انقدر با اینکه عاشق بودیم کات کردیم دومااه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم. فقط به خاطر یه سری مسائل تفاوت رشته و اینا. و اینکه حس کردم زود ازدواج کردم و واقعا پیشنه ...

😟اسی چقدر مثل منی😟منم یهو از این فکرا میکنم و حس میکنم باید با ی مشاور خوب حرف بزنم😟

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
به خدا حتی ویژگی هایی که تو تاپیک قبلی هم گفتم داره . ولی من نمیدونم چه مرگمه به خاطر یه سری دلایل ...

عزیزم اگه سنتی ازدواج کردی منم تا یسال همینجوری بودم الان خیلی زیاد دوسش دارم و به عشق اون بچه اوردم وگرنه به خودم اصلا اینجوری که گفتی میشه کم کم شیفتش میشی اونقدر که یه روز به این تایپیکت میخندی

عزیزم اگه سنتی ازدواج کردی منم تا یسال همینجوری بودم الان خیلی زیاد دوسش دارم و به عشق اون بچه اوردم ...

خدا کنه 🙁

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
مگه از نظر تحصیل و شرایط مالی از شما خیلی پایینتره؟

شرایط مالی نه . چون خودش در حال تحصیل هست و فعلا پول پدرشه

رشته هامون فرق داره خودش که قول داده تو رشته خودش دکترا بگیره..

حتما اینطوره من وقتی میبوسیدم میشستم گریه میکردم

😑😥تمام اینارو دارم تجربه میکنم

کاش ی روزی برسه از این بوسیدنا و محبتا لذت ببرم چون میدونم خیلی پسر خوبیه☹

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
نه عزیزم. فقط به خاطر یه سری مسائل تفاوت رشته و اینا. و اینکه حس کردم زود ازدواج کردم و واقعا پیشنه ...

عزیزم وقتی انقد همسرت خوبه و دوستت داره دیگه رشته تحصیلی چی میگه این وسط؟

بخدا هیچی مهمتر از همین عشق همسرت ب تو نیست

من از وقتی ازدواج کردم چندتا خاستگار خوب برام اومده

ولی با خودم هیچوقت این فکرا رو نکردم

از کجا میدونی موقعیتی ک فک میکنی بهتر بوده واقعا میتونسته عشقی ب این اندازه بهت بده؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
😑😥تمام اینارو دارم تجربه میکنم کاش ی روزی برسه از این بوسیدنا و محبتا لذت ببرم چون میدونم خیلی پس ...

وااااای. خاک بر سرم. منم لذت نمیبرم

عزیزم وقتی انقد همسرت خوبه و دوستت داره دیگه رشته تحصیلی چی میگه این وسط؟ بخدا هیچی مهمتر از همین ع ...

به خدا نمیفهمم چمه!

الکی الکی دیوونه شدم.

نمیدونم چرا لذت نمیبرم از بوس کردنش به خدا اینقدر منو ناز میکنه محبت کلامی اون هزار برابر منه.

من حتی تو رابطه هم لذت زیادی نمیبرم

به خدا نمیفهمم چمه! الکی الکی دیوونه شدم. نمیدونم چرا لذت نمیبرم از بوس کردنش به خدا اینقدر منو نا ...

اولشه

صبر کن

انقد شیفته و عاشقش میشی

ک ی روز میگی کاش اون روزامونم هدر نداده بودم

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜