2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بگه

426 بازدید | 77 پست

بچه ها اگه ب خاستگارتون جواب مثبت بدین و ی طورایی نامزد باشین تا دوماه تو این دوماه ک تا عقدتون مونده اون اقا پشت پیام بهتون بگه ۲ تیکه شیر بهایی که باباتینا برام تعیین کردنو باهاشون صحبت کن بکنن صفر تیکه ..بنظرتون اقا بدرد زندگی میخوره؟؟

کارمند بانکه؛خونه و ماشین داره 

پولم پس انداز نداره اما میتونه با وام و اینا بخره

اون دو تیکه هم نزدیک ۶۰ میشه پولش

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیربها بنظرم جالب نیست ...  همون مهریه خوبی داشته باشی و برات طلا بخرن و کادو سر عقد کفایت ...

اخه ما رسم داریم

و اینکه خب پدر دختر تو این گرونی اینهمه وسیله میخره

داماد نمیتونه ۲ تیکه برای خونه خودش بخره؟

🙄🤔موندم ک بعضیا رو دارن چقد 

بگو خودت صحبت کن من دخالت نمیکنم حتا حرفشم بهم نزن 

بزار خودش بگ ب خانوادت اگ خیلی پافشاری کرد ینی گدایه🤣🤣🤣🤣

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

ما شیربها نداشتیم ولی چاره تیکه ب عهده داماد گزاشتیم ترکیم و رسممون اینه اون دو تیکه ام نیارن پس فرداام میگن ای طلا گرونه نمیخریم و هزار بهونه

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
اخه ما رسم داریم و اینکه خب پدر دختر تو این گرونی اینهمه وسیله میخره داماد نمیتونه ۲ تیکه برای خون ...

بابای تو‌ جهاز میده اما دوماد داره مهریه تعیین میکنه، داره خونه میگیره، داره خرجت رو تقبل میکنه ، داره برات طلا و‌... میخره، داره برات جشن میگیره ... جهزیه شما در برارش خیلی کمه

اخه ما رسم داریم و اینکه خب پدر دختر تو این گرونی اینهمه وسیله میخره داماد نمیتونه ۲ تیکه برای خون ...

منظورت وسایلیه ک پسر باید بخره؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
🙄🤔موندم ک بعضیا رو دارن چقد  بگو خودت صحبت کن من دخالت نمیکنم حتا حرفشم بهم نزن  بزار ...

اصن خیلی هم بد گف

گف شیربها واسع شهرستانی هاس😑

ما شیربها نداشتیم ولی چاره تیکه ب عهده داماد گزاشتیم ترکیم و رسممون اینه اون دو تیکه ام نیارن پس فرد ...

اره منم منظورم همونه

ما شیربهامون همین تیکه وسیلس

بابای تو‌ جهاز میده اما دوماد داره مهریه تعیین میکنه، داره خونه میگیره، داره خرجت رو تقبل میکنه ، دا ...

چ دیدگاه بدی دارین با عرض معذرت 🙄🙄🙄🙄چقدر ارزش خانمارو میارین پایین هر کی وظایف خودشو داره رسم رسمه دخترم عقدو حنابندان میگیره سیسمونی میگیره:///توروخدا خونه و خرجمونم از خونه بابامون بیاریم نظرت؟؟البته ک خانواده ها بعد عروسی کمک زیادی میکنن

بابای تو‌ جهاز میده اما دوماد داره مهریه تعیین میکنه، داره خونه میگیره، داره خرجت رو تقبل میکنه ، دا ...

بابا اخه جهیزیه الا خیلییی گرونه

پسره خونه رو داره نمیخاد دیگه پول خونه بده

مهریه هم ک فقط تعیین میشه اصن پولی داده نمیشع