2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 77 پست
اصن خیلی هم بد گف گف شیربها واسع شهرستانی هاس😑

ی جوری صحبت کن ک ب خودش اجازه نده از الان اینطوری باهات صحبت کنه بگو تو ک ب رسم شهریا میری جلو اینو بدون مهریرو خانم اول کار میگیره میزارع جیبش تقبل میکنی عایا؟؟؟؟

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
بله

ن بنظرم دو تیکه کمم هس البته بستگی ب رسم شهرتون داره

ما رسممون اینطوریه ک پسر تلوزیون و زیر تلوزیونی و ست سرویس خواب و یخچال و گاز و یدونه فرش رو میگیره 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ دیدگاه بدی دارین با عرض معذرت 🙄🙄🙄🙄چقدر ارزش خانمارو میارین پایین هر کی وظایف خودشو دار ...

من میگم خانواده دختر چ گناهی دارن

پسر خودش کار میکنه اگه خونه و خرجم میده از پول خودشه ب خانوادش فشار نمیاره

دختر اگه خودش شاغل بود باز میشد

الان پدر دختر باید اینهمه خرج کنه چون دختر داره

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

بعدم شب خاسگاری زبون نداشتن چیزی نگفتن تازه الان یادش افتاد ع رسم شهرستانیاس؟؟؟بگو رفتی فکر کردی آمار شهرستانیا رو درآوردی😒

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
بابای تو‌ جهاز میده اما دوماد داره مهریه تعیین میکنه، داره خونه میگیره، داره خرجت رو تقبل میکنه ، دا ...

اوخ اوخ نکه خونه و جشن و عروسی و فلان فقط برا عروسه پ خودش ادم نیست بعدشم تازه اونا مگه چقدر میشه >؟؟ چه حرففایی 

پس دختره هم بابت تمام غذا درست کردن و ظرف شستن و رخت شستن و ... پولشو بگیره.. تازه ماها که خودمون کارمندیم و یه چیزیهم دستی میدیم به شوهرمون تا اخر عمر چی؟!!!

دخترم تمام زندگی من
اصن خیلی هم بد گف گف شیربها واسع شهرستانی هاس😑

چ مرد بیشعوری چ ربطی داره ما شیرازیم رسممونم اونه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ی جوری صحبت کن ک ب خودش اجازه نده از الان اینطوری باهات صحبت کنه بگو تو ک ب رسم شهریا میری جلو اینو ...

اره عزیزم منم دقیقا حرفم همینه

من اینارو برای دوستم پرسیدم خودم چن ساله ازدواج کردم

دوستمم مونده میگه از ی طرف شرایطش خوبه از ی طرف رفتارش اینطوره

ن بنظرم دو تیکه کمم هس البته بستگی ب رسم شهرتون داره ما رسممون اینطوریه ک پسر تلوزیون و زیر تلوزیون ...

حالا این دوتیکه ک اینا گفتن یخچال و سرویس چوبه ک قبول کرده بعد زده زیرش

من میگم خانواده دختر چ گناهی دارن پسر خودش کار میکنه اگه خونه و خرجم میده از پول خودشه ب خانوادش فش ...

اصن از خواسته ات نیا پایین دیدی نمیره زیر بار و قبول نمیکنه واقعا قبول نکن اگ از الان قرارع اینطور صحبت کنه تهش چیه پس 

هر چقدم جهاز ببری تهش میگن هیچ و پوچ آورد و پسرو میبرن بالا:/از قدیم خرج پسر بالا بوده چون تامین کننده رفااه 

بعدم شب خاسگاری زبون نداشتن چیزی نگفتن تازه الان یادش افتاد ع رسم شهرستانیاس؟؟؟بگو رفتی فکر کردی آما ...

دقیقااا

میخواست چیزی بگه باید ب پدر دختر میگف ن ک بعدا بره دختر رو بزاره تو فشار

تازه میگه اگه تو پشت منی باید از الان باشی 

والا یکیش خود من جشن بله برون هی جشن عقد هس جشن حنا هس جهیزیه هس سیسمونی هست دیگ چیکار بکنن ک یکی نیاد این وسط بگ دختر خرجی ندارع:///

دقیقااا میخواست چیزی بگه باید ب پدر دختر میگف ن ک بعدا بره دختر رو بزاره تو فشار تازه میگه اگه تو ...

بگو عزیزم من هنوز عقد کرده شما نیستم تو خونه بابامم حرفی داری ب خانوادم بگو یا ب بابات بگو زنگ بزن بگ حرف حسابت چیه 🤣والا زورش ب تو رسیده بگو من تو مسائل بزرگتر ها دخالت نمیکنم

اصن از خواسته ات نیا پایین دیدی نمیره زیر بار و قبول نمیکنه واقعا قبول نکن اگ از الان قرارع اینطور ص ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

حالا این دوتیکه ک اینا گفتن یخچال و سرویس چوبه ک قبول کرده بعد زده زیرش

ببین عزیزم تو این گرونی اصلا کاری نکن ک ب بابات فشار بیاد  من دیدم خیلی از داماد ها حتی تو خرید جهزیه هم ب همسرشون کمک میکردن و ب خانوادشون نمیگفتن چون همسرشونو دوس داشتن

از همین الان پروش نکن 

این از اونایی هس ک جهزیه هم ببری ایراد میذاره روش حتی اگ یه سوزنم کم باشه میکوبه تو چشمت