2821
2789

من بخشی از پولمو خودم خریدم سود خوبی کردم خروج نزدم عجولانه عمل نکنم همش رفت +20درصداز اصل پولم

بخش دیگرو صندوق دادم برام بگیره سود خوبی داد تا الان ک اینهمه ضرر بود بخشی ازسودها رفته

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
دلار رو نمیدونم ولی خودم تو طلا هیچ وقت ضرر نکرد البته سعی کنین آب شده بگیرین که اجرت بهش تعلق نمیگی ...

سکه گرفتم شایعه ریزش طلا زیاد شده

نمیدونم بفروشم یازوده

دلارهم گفتم 30رسید بفروشم 

دوباره پایین اومدبخرم

اینم باز ریسکه🤔

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بخشی از پولمو خودم خریدم سود خوبی کردم خروج نزدم عجولانه عمل نکنم همش رفت +20درصداز اصل پولم بخش ...

بازار بورس معمولا بعد از یک ریزش شدید بر میگرده شما سال ۹۷ رو بررسی بفرمائید یکماه کامل  بدون وقفه بازار منفی بود بعدش بازار صعودی شد و اون قیمتها خاطره شدن برای فروشنده ها

سکه گرفتم شایعه ریزش طلا زیاد شده نمیدونم بفروشم یازوده دلارهم گفتم 30رسید بفروشم  دوباره پا ...

به نظرم از دلار خیلی خوب میشه نوسان گرفت 

طلا رو فکر نکنم برگرده اگه این اتفاق هم بی افته خیلی جزئی و دوباره بر میگرده چون اون بالا آدم های خیلی گنده ای دارن مدیریتش میکنن و اصلا دست دولت نیست که بخواد بیاره پایین

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز