2777
2789

من بخشی از پولمو خودم خریدم سود خوبی کردم خروج نزدم عجولانه عمل نکنم همش رفت +20درصداز اصل پولم

بخش دیگرو صندوق دادم برام بگیره سود خوبی داد تا الان ک اینهمه ضرر بود بخشی ازسودها رفته

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
دلار رو نمیدونم ولی خودم تو طلا هیچ وقت ضرر نکرد البته سعی کنین آب شده بگیرین که اجرت بهش تعلق نمیگی ...

سکه گرفتم شایعه ریزش طلا زیاد شده

نمیدونم بفروشم یازوده

دلارهم گفتم 30رسید بفروشم 

دوباره پایین اومدبخرم

اینم باز ریسکه🤔

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بخشی از پولمو خودم خریدم سود خوبی کردم خروج نزدم عجولانه عمل نکنم همش رفت +20درصداز اصل پولم بخش ...

بازار بورس معمولا بعد از یک ریزش شدید بر میگرده شما سال ۹۷ رو بررسی بفرمائید یکماه کامل  بدون وقفه بازار منفی بود بعدش بازار صعودی شد و اون قیمتها خاطره شدن برای فروشنده ها

سکه گرفتم شایعه ریزش طلا زیاد شده نمیدونم بفروشم یازوده دلارهم گفتم 30رسید بفروشم  دوباره پا ...

به نظرم از دلار خیلی خوب میشه نوسان گرفت 

طلا رو فکر نکنم برگرده اگه این اتفاق هم بی افته خیلی جزئی و دوباره بر میگرده چون اون بالا آدم های خیلی گنده ای دارن مدیریتش میکنن و اصلا دست دولت نیست که بخواد بیاره پایین