2821
2789
عنوان

سقط جنین😔

220 بازدید | 27 پست

سه روز پیش رفتم گفت قلبش تشکیل نشده واصلا بچه ای مشخص نیس،مطمعنم دکتر بیسواد بود،من بیبی زدم مثبت بود،دو ماه هم از پریودم گذشته ویارم دارم شکمم جلو اومده این سومیه وناخاسته،امروز از ته دل خواستم بیفته خدا،شوهرم رفت شهرستان قبلش کلی گریه کردم دوتا بچه کوچیک دارم شوهرم ادم خوبی نیس هر بلایی فکرشو کنید سرم اورده امروز دستمو گذاشتم روشکمم گفتم منو ببخش یه قوری تخم شوید ورازیانع ونبات وزعفران وعسل وسیاهدونه خوردم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم درکنازش خیانتم کنه خوبه نه ماه عذاب بکشم

به هرفشون گوش نکن مطمعن باش هرکسی تو شرایط تو بود این کارو میکرد اتفاقا وجدانت باید راحت باشه که نزاشتی عذاب بکشه تو این زندگی

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

نمیخوام سرزنشت بکنم ولیوخودت گفتی دکتر بیسواد

بهتر نبود پیش یه دکتر دیگه بری الکی یکیو نکشی؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
شوهرم درکنازش خیانتم کنه خوبه نه ماه عذاب بکشم

خودت میدونی 

لطفا ما رو درگناهت شریک نکن 

دنبال دلیل میگردی 

وقتی خوابیدی پیش شوهرت باید قبلش به فکر جلوگیری باشی 

الان سال 2020 این همه وسیله جلوگیری

اسی تو رو خدا این سوال منو جواب بده چه طور وقتی از زندگینگتون راضی نیستین دو تا بچه میارین حالا اولی رو ادم برای دلخودش میاره دومی رو چه طور راضی میشین تو زندگی که ازش راضی نستین بیارین . من خودم ی زندگی معمولی دارم  ی بچه دارم ولی همش احساس گناه میکنم برای اوردن ی بچه دیگه تو رو خدا جواب منو بده

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز