2821
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرم درکنازش خیانتم کنه خوبه نه ماه عذاب بکشم

عزيزم خودت شرايط زندگيتو بهتر ميدوني

ي بچه با نداري و جو نا ارام و پدر بيخود دنيا نيومدنش خيلي بهتره

به حرفاي اينجا گوش نكن 

كاش بيشتر مراقب ميبودي ك باردار نشي 

از اين ب بعد مواظب ياش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
فکر نکنم من ویار دارم 

دکتر بیسواد نداریم اگر قلب داشته بود بهت میگفت قلب که ساده ترین چیزه 

ویارم شاید بخاطر بهم ریختن هورموناته

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
اسی تو رو خدا این سوال منو جواب بده چه طور وقتی از زندگینگتون راضی نیستین دو تا بچه میارین حالا اولی ...

نمیدونم من وضع شوهرم بد نیس ولی......شاید من کسیو ندارم لااقل بچه م رو همدمم باشه دلم خوش باشه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار خوبی کردی  اون بچه هم هیچ وقت خوشحال نخواهد بود که تو شرایط بد به دنیا بیاد

ما حق نداریم بجای یک انسان دیگه برای زندگی یا مرگش تصمیم بگیریم

ما تا اونجایی حق داریم که مواظب باشیم بارداری صورت نگیره، استارتر باید حواسشو جمع میکرد که باردار نشه،حالا که شده بااااید نگهش داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
نمیدونم من وضع شوهرم بد نیس ولی......شاید من کسیو ندارم لااقل بچه م رو همدمم باشه دلم خوش باشه

اصلا منظورم مالی نبود ولی همش میگم مگه این دنیا چی داره یا خودم چقدر لذت بردم از دنیا که یکی دیگه رو هم بیارم 

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
دکتر بیسواد نداریم اگر قلب داشته بود بهت میگفت قلب که ساده ترین چیزه  ویارم شاید بخاطر بهم ریخ ...

نه عزیزم خودم مطمئنم دکتر دانشجو آموزشی بیمارستان بود میگفت رحمت دوشاخه درصورتی که من تو بارداریام کوچمترین مشکلی نداشتم وهیچکی نگفته رحمم دوشاخه بعد دوتا بچه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما حق نداریم بجای یک انسان دیگه برای زندگی یا مرگش تصمیم بگیریم ما تا اونجایی حق داریم که مواظب ...

من کسی رو ندیدم که از به دنیا اومدنش واقعا خوشحال باشه همونایی که خوشبختم هستن 

بهتره خودمونو گول نزنیم و تو این شرایط این خانوم بهترین کاره

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
من کسی رو ندیدم که از به دنیا اومدنش واقعا خوشحال باشه همونایی که خوشبختم هستن  بهتره خودمونو ...

عزیزم

باید مراقب باشیم باردار نشیم

حالا یا با جلوگیری، یا با عقیم کردن مرد و بستن لوله های زن، یا حتی با عدم رابطه جنسی

ولی وقتی باردار شدیم و یک انسان رو بوجود آوردیم دیگه حق نداریم بکشیمش

واقعا باردار نشدن اینقدر سخته؟! 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
2824
2823
2791
2779
2792