2777
2789
عنوان

واقعا تربیت معلم بهتره یا؟؟؟

1804 بازدید | 66 پست

واقعا تربیت معلم از حسابداری بهتره؟

از هرکی تو تاپیک ها پرسیدم گفتن معلومه که برو تربیت معلم

میشه درمورد خوبی هاب تربیت معلم و برتری هاش نسبت به حسابداری بگین؟

هرکدوم رتبم شد

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین قدر بدون ک الان بری دانشگاه از ماه اول حقوق داری کار دولتی داری... 

حسابداری کلی بخونی آخرش هم ک ازت سابقه کار و از این چیزا میخوان.. آیا کار پیدا کنی یا نکنی دیگه برای کار دولتی ک دیگه پوستت کنده میشه اگه پارتی هم نداشته باشی ک هیچی.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

انشالله هرچی صلاحت باشه

ولی من اگه دوباره برگردم به دورانی ک میتونستم تربیت معلم انتخاب کنم حتما اینککارو میکردم

تربیت معلم بعد درست میدونی ک استخدامی

غصه ی کار بعد از تحصیل رو نداری

حقوقش ب نظر من واسه ی خانم ک نخواد خرج خانواده بده مناسبه 

ساعت کاریت هم خوبه میتونی عصرا کار دوم داشته باشی یا هرچی ک دلت بخواد

انسان های بزرگ هیچگاه به کوچکی فردایشان نگاه بزرگ نمیکنند چون از بزرگی کوچک امروزشان فردایی کوچکتر از بزرگی دیروز خواهند ساخت. باشد که رستگار شوید.

اگر حسابداری رو دوست داری و بتونی کنارش کلاس های مختلف رو بری که پیشرفت کنی ،قطعا حسابداری بهتره چون درآمد بالایی داره

ولی اگر دنبال یه کار بی دغدغه و همیشگی هستی برو تربیت معلم

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اگر حسابداری رو دوست داری و بتونی کنارش کلاس های مختلف رو بری که پیشرفت کنی ،قطعا حسابداری بهتره چون ...

اخه حسابداری هم کار نیس ما تاکسی سوار شدیم مرده میگفت ما از فلان ساعت میرم تا فلان ساعت به تظرتون حقوقم چقدره؟ مامانم کف زیر ۳تومن نیس یارو گف ۱/۵...

بعد گفت بدبختی همینه فکر می کنند ما پول پارو میکنیم

معلومه ک معلمی حقوقشون فرقی نداره از زمان دانشجویی بهت حقوق میدن بیمه میشی تابستون و عید تعطیلی و... ...

انشالله قبول بشی البته حقوقش هم مهمه اون اوایل که به عنوان بیشتر کمک خرج تحصیل میشه...

یه سوال مقطعی که بخوای درس بدی خودت انتخاب میکنی؟

همین قدر بدون ک الان بری دانشگاه از ماه اول حقوق داری کار دولتی داری...  حسابداری کلی بخونی آخ ...

اتفاقا حسابداری رو اصلا نباید رو کار دولتی حساب کرد ، 

حسابداری یه مزیتی که داره اینه که میتونی همزمان چندجا کار کنی البته به شرط اینکه کارت خوب باشه و علاقه داشته باشی و اطلاعاتت به روز باشه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘