2777
2789
عنوان

واقعا تربیت معلم بهتره یا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 66 پست
قطعا معلمی کل سال تعطیلی میخوری میخابی حقوقتو میگیری استخدامی بی دردسر

دیگه اینطوری هم نیس بخوری و بخوابی...

الان والا اعصاب ندارن با یه بچه سر و کله برنن فکر کن معلم ها با بالای ۳۰ تا دانش اموزش تو یه روز

اتفاقا حسابداری رو اصلا نباید رو کار دولتی حساب کرد ،  حسابداری یه مزیتی که داره اینه که میتون ...

و البته سابقه کار داشته باشی اینکه کارت خوب باشه هم به استعدادت بستگی داره وگرنه دانشگاه چیزی یاد نمیده...درکل از نظر من اصلا به درد نمیخوره به نسبت معلم شدن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که هدفم دبیریه 😍 

شغل عالی ایه

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
دیگه اینطوری هم نیس بخوری و بخوابی... الان والا اعصاب ندارن با یه بچه سر و کله برنن فکر کن معلم ها ...

تصمیم با خودته

همین که استخدامی یه دنیا می ارزه

الان من خودم استخدامم معلم نیستم البته

خیالم راخته امنیت شغلی دارم صبح‌میرم ۲ ظهر میام خونه راحت

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
انشالله هرچی صلاحت باشه ولی من اگه دوباره برگردم به دورانی ک میتونستم تربیت معلم انتخاب کنم حتما ای ...

اره خب ولی بالاخره من میخوام کمک خرج خانواده هم بشم میدونید...

انشالله هرچی صلاحت باشه ولی من اگه دوباره برگردم به دورانی ک میتونستم تربیت معلم انتخاب کنم حتما ای ...

والا 6 تومن حقوقش هست خرج خونه هم میشه باهاش بدی.. نصف روز هم سرکاری فقط

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
انشالله قبول بشی البته حقوقش هم مهمه اون اوایل که به عنوان بیشتر کمک خرج تحصیل میشه... یه سوال مقطع ...

بین دبیری و ابتدایی خودت میتونی انتخاب کنی ولی مثلا اگ دبیری قبول شی ممکن بفرستنت متوسطه اول یا متوسطه دوم این با اموزش پرورش

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
اخه حسابداری هم کار نیس ما تاکسی سوار شدیم مرده میگفت ما از فلان ساعت میرم تا فلان ساعت به تظرتون حق ...

ببخشید ،دروغ گفته عین چی 

من سه سال پیش که هنوز سرکار میرفتم حقوقم ۲۵۰۰ بود تازه نیمه وقت ، دو روز در هفته کلا کار میکردم اونم سه جا ، هر کدوم دو ساعت از یه جا ۲۵۰۰، از یه جا ۱۶۰۰، از یه جا هم ساعتی ۱۵۰

تازه من علاقه نداشتم و حوصله اش رو نداشتم ، مچحسابدار میشناسم ماهی ۸تومن حقوقشه، مدیر مالی که ماهی ۲۵ تا ۳۰

ولی باید زرنگ باشی و از همون دوران دانشجویی حتی شده به صورت کارآموز بری سر کار 

ولی تربیت معلم بی دغدغه تره

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ببخشید ،دروغ گفته عین چی  من سه سال پیش که هنوز سرکار میرفتم حقوقم ۲۵۰۰ بود تازه نیمه وقت ، دو ...

واقعا نمیتونم‌انتخاب کنم بینشون به نظرتون اینکه حسابداری رو توی کلاس های بیرون یادبگیری و تربیت معلم بخونم خوب نیس؟ که هر دو رو هم بتونم استخدام بشم؟

و البته سابقه کار داشته باشی اینکه کارت خوب باشه هم به استعدادت بستگی داره وگرنه دانشگاه چیزی یاد نم ...

بله بالا هم گفتم ،علاقه و پشتکار توش مهمه ،من خودم دوست نداشتم ،اذیت شدم ،با اینکه درآمدش برام خوب بود

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ببخشید ،دروغ گفته عین چی  من سه سال پیش که هنوز سرکار میرفتم حقوقم ۲۵۰۰ بود تازه نیمه وقت ، دو ...

منم یبار سوار تاکسی شدم راننده گفت دامادش حسابداره تا ده میلیون درامد داره...رشته تون حسابداری بوده؟اینکه میگن درسای دانشگاه تو کار به کارت نمیاد درسته؟

شما اطلاعات دارین راجب این رشته؟ میتونم درخواستی دوستی بدم ازتون چندتا سوال کنم؟

زیاد اطلاعات ندارم گلم ، ولی در حد معمولی میدونم راجبش

سوالی داشتید هستم 

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌