2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
سلام گلم من فکرکنم دیشب همه این سوالات شماروجواب دادم بروپستای قبلی دوباره بخون گلم😊

عزیزم... خصوصیات همسرم و اینکه... مذهبی باشه یانه.... و درباره ی خانوادش... ازتون نپرسبدم.... چیزهای دیگه بود.... 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@خاااانوم   عزیز دلم آیا توی رشته ای که درس می خونم موفق میشم... چه موقع کار گیرم میاد..... کجا؟ واینکه این ترم امتحانات پایان ترم و میان ترم دانشگاه را چه جور میدم؟؟؟ آیا قبول میشم... چون درس هام سخته و استرس دارم... 😭عزیز دلم توروخدا جوابم بده.... @خااانووم  

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

@خااانووم عزیز دلم بهم جواب میدی... سوالام توی  تاپیک بالاتر پرسیدم 

@خاااانوم     عزیز دلم آیا توی رشته ای که درس می خونم موفق میشم... چه موقع کار گیرم ...

اخه قربونت برم این سوالاک ربطی ب حس مانداره این چیزابستگی ب تلاش خودت داره شمااگه درس نخونی من حتی اگه بگم قبول میشی الکیه چون نمیشی پس این چیزاالکیه.راجب همسرت هم کاملاتوضیح دادم.ازنظرمذهب هم بله ی آدم پایبندومثبتیه وضع مالیشم خوبه وخانوادش میپسندنت خیالت راحت خانوم گلی.

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
ممنون عزیز دلم.... شرمنده اینقدر سوال پرسیدم... واقعا لطف کردی... ا ن شا ءالله حضرت فاطمه ی زهرا آمی ...

قربونت برم خانومی کاری نکردم عزیزم

اخه قربونت برم این سوالاک ربطی ب حس مانداره این چیزابستگی ب تلاش خودت داره شمااگه درس نخونی من حتی ا ...

عزیز دلم من با دختر داییم... 3 سال هست قهرم و رابطه ی آنچنان خوبی ندارم... می تونی بهم بگید حس دختر داییم نسبت به من چی هست... اون ازدواج کرده... ولی من دانشجو هستم..وازدواج نکردم .. آیا دوست داره باهام صلح کنه... @خااانووم    

عزیز دلم من با دختر داییم... 3 سال هست قهرم و رابطه ی آنچنان خوبی ندارم... می تونی بهم بگید حس دختر ...

براش مهم نیست وپشتت بدمیگه یوقتایی هم حسادت میکنه اماوقتی متاهل شدی رابطتون خوب میشه

براش مهم نیست وپشتت بدمیگه یوقتایی هم حسادت میکنه اماوقتی متاهل شدی رابطتون خوب میشه

مثلا چه چیز هایی میگه؟؟؟ چون من اصلا باهاش ارتباط ندارم... که بخواهیم با هم... هم صحبت بشیم... 

ن عزیزم طالع بینی کارمن نیست اماحسم قویه ازآینده ی چیزایی مطلع میشم

واقعا؟میشه از منم بگی؟چجور ادمی هستم ب نطرت؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

سلام عزیزم‌میشه حستوب اینک کی بهش میرسم؟؟؟؟؟

خیانت میکنه یان؟بگی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....