@خاااانوم عزیز دلم آیا توی رشته ای که درس می خونم موفق میشم... چه موقع کار گیرم میاد..... کجا؟ واینکه این ترم امتحانات پایان ترم و میان ترم دانشگاه را چه جور میدم؟؟؟ آیا قبول میشم... چون درس هام سخته و استرس دارم... 😭عزیز دلم توروخدا جوابم بده.... @خااانووم
💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
@خاااانوم عزیز دلم آیا توی رشته ای که درس می خونم موفق میشم... چه موقع کار گیرم ...
اخه قربونت برم این سوالاک ربطی ب حس مانداره این چیزابستگی ب تلاش خودت داره شمااگه درس نخونی من حتی اگه بگم قبول میشی الکیه چون نمیشی پس این چیزاالکیه.راجب همسرت هم کاملاتوضیح دادم.ازنظرمذهب هم بله ی آدم پایبندومثبتیه وضع مالیشم خوبه وخانوادش میپسندنت خیالت راحت خانوم گلی.
اخه قربونت برم این سوالاک ربطی ب حس مانداره این چیزابستگی ب تلاش خودت داره شمااگه درس نخونی من حتی ا ...
عزیز دلم من با دختر داییم... 3 سال هست قهرم و رابطه ی آنچنان خوبی ندارم... می تونی بهم بگید حس دختر داییم نسبت به من چی هست... اون ازدواج کرده... ولی من دانشجو هستم..وازدواج نکردم .. آیا دوست داره باهام صلح کنه... @خااانووم
💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)