2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست

انشااللله که مشکلت حل میشه 

برات آیت الکرسی میخونم 😊

میشه منم جواب بدی بیزحمت ؟

دربارهی خصوصیاتم ؟

اون رشته ای رو که میخام میارم ؟

کی ازدواج میکنم ؟

کسی که دوسش دارم دوسم داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن میتونی کمکم کنی  میشه بگی کی مادر میشم

تازمستون سال بعدباردارمیشی بچه اولت پسره دومی دختره.فقط حتماهرشب عسلودارچینوبخورمعجزشوببین مخلوطش کن موقع خواب بمال ب لثه خودتوهمسرت.تاچهل روزهرشب انجام بده قطعاجواب میگیری بهت قول میدم

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
تازمستون سال بعدباردارمیشی بچه اولت پسره دومی دختره.فقط حتماهرشب عسلودارچینوبخورمعجزشوببین مخلوطش کن ...

سلام.... عزیز دلم یک لطف میکنید... خصوصیات همسر آیندم بهم بگی.... اینکه خانواده اش منو میخوان و از انتخاب پسرشون راضی هستن.... و اینکه همسرم از نظر وضع مالی چه جور هست.... ا ن شا ءالله خونه... و ماشین داره.... @خاااانوم .... عزیز دلم یک لطف میکنید جوابم بدید... 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
خداچیزیوشرنمیکنه ک بعدش بخوادبخیرکنه.گفتم ک جان دلم فقط بفکرشادیوپیشرفت خودت باش.میتونم بودن ی آدم س ...

دوست قشنگم 3 بار برات حمد خوندم ایشالا ک مشکلت حل شه

میشه بگی من باردارم یا نه؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
دوست قشنگم 3 بار برات حمد خوندم ایشالا ک مشکلت حل شه میشه بگی من باردارم یا نه؟ 

ن عزیزدلم متاسفانه باردارنیستی اماتاعیدباردارمیشی بچتم دختره احساس میکنم ی زن تقریباباریک اندامی هستی.پیازدرمانی یادت نره عسلودارچینم هرشب بمال ب لثه خودتوشوهرت.خیلی زودمامان میشی حسم هیچوقت دروغ نمیگه😉

انشااللله که مشکلت حل میشه  برات آیت الکرسی میخونم 😊 میشه منم جواب بدی بیزحمت ؟ دربارهی خصو ...

دخترآرومی هستی زودرنجی خیلی زوداشکت درمیاداون رشته منتخبونمیاری یکی دوپله پایین تره اماموفقیتت چندبرابره.پسری ک دوسش داری یکم شیطونه ب راحتی میتونه بادروغاش سرتوشیره بماله وتومتوجه نشی خیلی میتونه خودشوتوچشم دختراجابکنه رفتاردخترپسندوبلده اگه زیادآروم باشی ب چشمش نمیای یکم شاداب باش فعال باش اعتمادبنفستوببربالا.اون آقاپسردوستت داره ازنظرش تو ی دخترپاکی اماباتوهیجانونمیتونه تجربه کنه واسه همین شایدگاهی اوقات پشیمونشه امادرکل دوستت داره.ازدواجتم تادوسال دیگس.

دخترآرومی هستی زودرنجی خیلی زوداشکت درمیاداون رشته منتخبونمیاری یکی دوپله پایین تره اماموفقیتت چندبر ...

وااااای مرسی گلم حست عالیه 😍😍👍👍👍👍👍

ببخشید یعنی نزدیک به رشتمو میارم احتمالش هست؟

دعات میکنم ایشاالله که مشکلت به زودی حل شه

وااااای مرسی گلم حست عالیه 😍😍👍👍👍👍👍 ببخشید یعنی نزدیک به رشتمو میارم احتمالش هست؟ دعات میکنم ...

حتمانزدیک ب رشتتومیاری شک ندارم خانوم گلی.

@خاااانوم عزیز دلم سلام.... خواهر گلم به منم بگو مشخصات و خصوصیات همسرم چی هست..... مذهبی هست....؟ واین که خونه... وماشین داره... و خانوادش... منو میخوان... و راضی هستن از انتخاب پسرشون... 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
@خاااانوم   عزیز دلم سلام.... خواهر گلم به منم بگو مشخصات و خصوصیات همسرم چی هست..... مذهبی ه ...

سلام گلم من فکرکنم دیشب همه این سوالات شماروجواب دادم بروپستای قبلی دوباره بخون گلم😊