یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام.... عزیز دلم یک لطف میکنید... خصوصیات همسر آیندم بهم بگی.... اینکه خانواده اش منو میخوان و از انتخاب پسرشون راضی هستن.... و اینکه همسرم از نظر وضع مالی چه جور هست.... ا ن شا ءالله خونه... و ماشین داره.... @خاااانوم .... عزیز دلم یک لطف میکنید جوابم بدید...
💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
خداچیزیوشرنمیکنه ک بعدش بخوادبخیرکنه.گفتم ک جان دلم فقط بفکرشادیوپیشرفت خودت باش.میتونم بودن ی آدم س ...
دوست قشنگم 3 بار برات حمد خوندم ایشالا ک مشکلت حل شه
میشه بگی من باردارم یا نه؟
پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
@خاااانوم عزیز دلم سلام.... خواهر گلم به منم بگو مشخصات و خصوصیات همسرم چی هست..... مذهبی هست....؟ واین که خونه... وماشین داره... و خانوادش... منو میخوان... و راضی هستن از انتخاب پسرشون...
💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖