2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
یمدت بشدت فعال باش انگیزشی بزارتانگاه کنه بدونه بدون اون حالت خوبه هررررپسری ببینه دختره بدون اون شا ...

چشم چشم چشم حتما همین کارو میکنم ولی خب اینم یکم سنش کمه دیگه واسه همینه یه روز خوبه یه روز بد بعدم این که من زنگم زد سرد رفتار کنم ینی ؟مثلا بگم چرا چتا رو پاک کردی یا بگم دیکه به زنگ نزن؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
یمدت بشدت فعال باش انگیزشی بزارتانگاه کنه بدونه بدون اون حالت خوبه هررررپسری ببینه دختره بدون اون شا ...

ازدواجم چی به ذهنت میرسه؟با اینه یا با کس دیگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت داره اماحسش زیادقوی نیست.یروزی بلخره همومیبینین.هیکلش ی مقداردرشته قدبلنده؟

نه قد بلند نیس ولی درشته

یه چیز دیگه من الان چیکار کنم؟اخه اون ناامیده چون از هم دوریم و وضع مالیشون خوب نیس من اون یه ماه پیش که اولای کات کردنوون بود بهش میگفتم بمون اگن یکم اصرار میکردم بلاک میکرد ولی هروقت کن بگم میتونی حرف بزنی زنگ میزنه اصن ضد و نقیضن بخدا گیجم 

چشم چشم چشم حتما همین کارو میکنم ولی خب اینم یکم سنش کمه دیگه واسه همینه یه روز خوبه یه روز بد بعدم ...

ن اصلا.خیلی خانوم باش ب هیییچ وجه نگوچرااین کاروکردی.بگوچخبراین طرفا.بعدش خودش سرحرفوبازمیکنه بگوراستش من نمیتونم ب کسی ک یبارتنهام گذاشت دوباره اعتمادکنم آخه خوشم نمیادتوزندگی کسی بازیچه باشم لازم ب فکرکردن دارم اگه قصدت ادامه این رابطس بیااینجاتاباهم حضوری حرف بزنیموب نتیجه برسیم.حتی اگه بره بازم ارزش داره چون خودتوکوچیک نکردی وگرنه اگه باخواهشوالتماس بیادچ فایده ای داره

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
نه قد بلند نیس ولی درشته یه چیز دیگه من الان چیکار کنم؟اخه اون ناامیده چون از هم دوریم و وضع مالیشو ...

گفتم ک دوستت داره ولی چون جدی نیست نمیدونه چکارمیکنه ببخش منوعزیزدلم اماحسم میگه باهاش ازدواج نمیکنی ولی انشاالله صلاحت هرچیه خیرباشه جان دلم

ن اصلا.خیلی خانوم باش ب هیییچ وجه نگوچرااین کاروکردی.بگوچخبراین طرفا.بعدش خودش سرحرفوبازمیکنه بگوراس ...

اوهوم داری درست میگی مرسی دستت درد نکنه گلم فقط لطفا بهم بگو اگه اینا رو بگم و اینا با توجه به این که چندماهه بینمون فاصله و کات افتاده رابطمون مثل قبلا خوب و گرم میشه؟ ینی کلا تو حست به رابطه من چیه چند درصد احتمال میدی بیاد و درست شه

گفتم ک دوستت داره ولی چون جدی نیست نمیدونه چکارمیکنه ببخش منوعزیزدلم اماحسم میگه باهاش ازدواج نمیکنی ...

بنطرت با کسی رابطه ی ج.ن‌سی هم داشته؟😟😞

اوهوم داری درست میگی مرسی دستت درد نکنه گلم فقط لطفا بهم بگو اگه اینا رو بگم و اینا با توجه به این ک ...

بزارخواهرانه بهت بگم مردجماعت لیاقت محبت زیادیوندارن تشنه نگهش داربرات بال بال میزنه.چون سنش کمه خییییلی میتونه بهت وابسته بشه اگه تغییرکنی قوی بشی شک نکن روزای خوبیودارین

گفتم ک دوستت داره ولی چون جدی نیست نمیدونه چکارمیکنه ببخش منوعزیزدلم اماحسم میگه باهاش ازدواج نمیکنی ...

یعنی من هیچ حرکتی نکنم؟

ازدواجم پس با کیه؟

یعنی اون تهشم ماله من نیس؟😶

واقعا هرچی میدونی هرچی میدونی بهم بگو اخه من قبل از اینکه ازت سوال کنم خدارو قسم دادم حرفای تو حرفای خدا باشه اخه من دیگه نمیغهمم چی درسته چی غلط و چون میدونم از خدا خواستم پس حتما حرفا درسته پس بهم بگو🥺🥺

بزارخواهرانه بهت بگم مردجماعت لیاقت محبت زیادیوندارن تشنه نگهش داربرات بال بال میزنه.چون سنش کمه خیی ...

چشم ولی خب اون ادم منطقیه منم میترسیدم بد باهاش حرف بزنم همش تو کار التماس بودم که از دستش ندم مرسی که اینا رو گفتی و دلمو قرص کردی فقط بهم بگو بنظرت رابطه ج.نیسی داشته بعد کاتمون؟

یعنی من هیچ حرکتی نکنم؟ ازدواجم پس با کیه؟ یعنی اون تهشم ماله من نیس؟😶 واقعا هرچی میدونی هرچی می ...

یکم زرنگترباش حس میکنم خیلی ساده ای واون آقازیادبخاطرسادگیت روت حساب بازنمیکنه باتغییرخودت جهان تغییرمیکنه اگه سیاست یادبگیری زرنگ باشی شک نکن میادسمتت وروت حساب بازمیکنه.بارفتارالان واین فرمون ب جایی نمیرسین مگراینکه توخودتوتغییربدی.زیادمحبت نکن فرصت محبت کردنوازش نگیرانقدرخودتومشتاق نشون نده ازدوربراش قشنگتری بزاربیادسمتت

چشم ولی خب اون ادم منطقیه منم میترسیدم بد باهاش حرف بزنم همش تو کار التماس بودم که از دستش ندم مرسی ...

آدمای منطقی جذب آدمای منطقی میشن ومنطق اینه ک ایندفعه بسادگی نگذری.ازاون بابت هم خیالت راحت ن کاری نکرد.

آدمای منطقی جذب آدمای منطقی میشن ومنطق اینه ک ایندفعه بسادگی نگذری.ازاون بابت هم خیالت راحت ن کاری ن ...

مرسی فدات بشم ازدواجم چی با کیه با این هست؟

اگه با این نیست با کبه؟و چه مدت دیگه میتونی نشونه بدی غریبه یا اشنا کلا درباره ازدواجم هرچی تو ذهنت میاد بگو

یکم زرنگترباش حس میکنم خیلی ساده ای واون آقازیادبخاطرسادگیت روت حساب بازنمیکنه باتغییرخودت جهان تغیی ...

اره من خیلی ضعیف بودم در براربرش اون اصلا از ادمای ضعیف خوشش نمیومد خیلی بهم کمک کرد ولی من هی همون ادم قبل بودم گفت من خیلی خواستم کمکت کنم خوب شی ولی تا خودت نخوای فایده نداره الان بنظرت چیکارکنم جذبم میشه؟اخه اون که نه منو میبینه نه حرف میزنیم فقط میتونم استوری بزارم همین اگه من قوی باشم میاد سمتم؟چجوری سیاستمو نشونش بدم من واقعا نمیدونم چجوریخ🥺

آدمای منطقی جذب آدمای منطقی میشن ومنطق اینه ک ایندفعه بسادگی نگذری.ازاون بابت هم خیالت راحت ن کاری ن ...

تو ذهن خانوادش من چجور دختری هستم ؟دوستاش میشینن زیر پاش که کاری کنه؟

راستی اگه بهش بگم با کسی چت کردی و اینا بنظرت انکار میکنه؟