2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
بنظرت دوسم داره؟کسی تو زندگیشه؟

توزندگیش هستن امااصلاجدی نیست درحد چت های کوتاه.دوستت داره اماهنوز دو دله ک برگرده یانه ولی برمیگرده.قیافش هم احساس میکنم استخونیه هیکل باریکی داره.بابابخداخواب دارم😂

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
توزندگیش هستن امااصلاجدی نیست درحد چت های کوتاه.دوستت داره اماهنوز دو دله ک برگرده یانه ولی برمیگرده ...

وای لنتی خیلی عالی هستی تورو به خدا تازه پیدات کردم خونش میکنم بزار چنذتا سوال دیگه بکنم خواهش میترسم فردا نباشی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توزندگیش هستن امااصلاجدی نیست درحد چت های کوتاه.دوستت داره اماهنوز دو دله ک برگرده یانه ولی برمیگرده ...

عزیزم به منم میگی با کسی هست اونی که تو ذهنمه؟خیلی دوسش داره؟منو دوست نداذه؟به فکرم نیس؟از اخلاقش میگی یکن تو روخدا لطفا بگو😶😂

بپرس من هستم

چرا گذاشت رفت ؟

اگه برگرده رابطمون مثل قبل میشه؟

تولذش اذره تا اون موقع میاد؟

چرا گذاشت رفت ؟ اگه برگرده رابطمون مثل قبل میشه؟ تولذش اذره تا اون موقع میاد؟

چون زیادی همیشه بودی.چون خودتودست ب بالانگرفتی.چون خیلی صمیمی شدی وفکرکرددوست دخترشی وب عنوان زنش روت حساب بازنکرد.تاآدر ی خبری ازش میشه اماسخت بگیرقوی باش وخودتودست بالابگیرحتی شده ب دروغ.

بپرس من هستم

بازم همو میبینیم من میرم شهرشون یا اون میاد؟چرا دودله ؟

چتامون و کلش و پاک کرد بنطرت دلیل این کارش چی بود؟و این که میتونی بگی تا کی برمیگرده ؟

چون زیادی همیشه بودی.چون خودتودست ب بالانگرفتی.چون خیلی صمیمی شدی وفکرکرددوست دخترشی وب عنوان زنش رو ...

وای دقیفا همینه همینه بهم گفت دوست معمولی باشیم میترسم پسس بزنم اگه بهش بگم دوست معمولی نباش و مثل قبلا باشیم وگرنه برو چی میشه؟نکنه سخت بگیرم کلا بره

عزیزم به منم میگی با کسی هست اونی که تو ذهنمه؟خیلی دوسش داره؟منو دوست نداذه؟به فکرم نیس؟از اخلاقش می ...

مغروره.روکسی حساب جدی بازنمیکنه.باکسی هست امازیادجدی نمیگیره.دوس داره باتوعم ارتباط بگیره امامنتظر ی حرکت ازسمت توعه ولی مطمعن باش هییییچ رابطه ای براش جدی نیست چون خیییلی خودشوبالاترازبقیه میبینه

وای دقیفا همینه همینه بهم گفت دوست معمولی باشیم میترسم پسس بزنم اگه بهش بگم دوست معمولی نباش و مثل ق ...

هیچی نگو.بگومن دیگه ب رابطه اهمیتی نمیدم مهم روحیه خودمه ک سالم بمونه رابطه ای ک قرارباشه بهم آسیب بزنه همون بهترک تمومشه.شک نکن اعتمادبنفستوببینه میفته دنبالت

هیچی نگو.بگومن دیگه ب رابطه اهمیتی نمیدم مهم روحیه خودمه ک سالم بمونه رابطه ای ک قرارباشه بهم آسیب ب ...

چشم

بازم همو میبینیم من میرم شهرشون یا اون میاد؟چرا دودله ؟

چتامون و کلش و پاک کرد بنطرت دلیل این کارش چی بود؟و این که میتونی بگی تا کی برمیگرده ؟

چشم بازم همو میبینیم من میرم شهرشون یا اون میاد؟چرا دودله ؟ چتامون و کلش و پاک کرد بنطرت دلیل این ...

یمدت بشدت فعال باش انگیزشی بزارتانگاه کنه بدونه بدون اون حالت خوبه هررررپسری ببینه دختره بدون اون شاده سریع برمیگرده.تایکی دوماه دیگه میادواونه ک میادشهرتون.دو دله چون براش نقش دوست دختروداشتی اگه جدی وباسیاست پیش میرفتی روت ب عنوان همسرحساب بازمیکردامانگران نباش برمیگرده

حتی رابطه خودمونو؟ دوسم داره اصن؟ میشه یه روز همو ببینیم؟؟

دوستت داره اماحسش زیادقوی نیست.یروزی بلخره همومیبینین.هیکلش ی مقداردرشته قدبلنده؟