2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
عزیزم درست میگی .میشه دقیقابگی اون چطورزنی میخواد؟ چطوری باشم که چشمش هیشکیوجز من نبینه بعدبراش نازز ...

ازبودن زیادی بدش میاددلش نمیخوادهمش دردسترش باشی آویزون باشی گریزونه گریزون باشی آویزونه.دلش نمیخوادخودتوکوچیک کنی هرچقدرررراعتمادب نفست بالاترباشه بیشترجذبت میشه

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازبودن زیادی بدش میاددلش نمیخوادهمش دردسترش باشی آویزون باشی گریزونه گریزون باشی آویزونه.دلش نمیخواد ...

@خاااانوم عزیز دلم... مثلا اطرافیان چه حرف هایی پشت سرم میزنن... و مادرم با ازدواجم که با همسر آینده بیاد خواستگاری مخالفت میکنه یا فقط بابام... مخالفت میکنه

... آیا اطرافیان... هم مخالفت میکنن... و عزیزم اسم همسرم حدودا چه نوع اسمی هست... 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
استارترخوندم .سوال خیلیاعشقی وازدباجیه🙄استارترعزیزاگه حالشوداری به منم حستوبگوبی زحمت اون اقایی که ...

احساس میکنم زیادی بهش داری حس برتری میدی توجه زیادی سردش میکنه زمانی جذبت میشه وباهات واردازدواج میشه ک اول ازهمه بخودت بهابدی.نمیدونم چراتواین رابطه احساس میکنم آقازیادی ب خودش مینازه

@خاااانوم   عزیز دلم... مثلا اطرافیان چه حرف هایی پشت سرم میزنن... و مادرم با ازدواجم که با ه ...

عیب بیخودمیزارن روسرداماد.مادرت موافقه پدرت الکی مخالفت میکنه امازودراضی میشه اسمش عربیه وبیشترحسم ب سمت محمدکشیده میشه

خواهر گلم ازدواجم ا ن شا ءالله چند سال دیگه هست.... یعنی سنم ممکنه بره بالا... 

تاتابستون انشاالله نامزدمیکنی دلم برات روشنه ی مردخیلی متینومتشخص واردخانوادت میشه وخیلیاازادب این آقاحسادتشون میشه

تاتابستون انشاالله نامزدمیکنی دلم برات روشنه ی مردخیلی متینومتشخص واردخانوادت میشه وخیلیاازادب این آ ...

ممنون خواهر گلم.... ا ن شا ءالله هرچیز که خداوند بخواد همون بشه... خواهر گلم شرمنده مزاحمت شدم... واینقدر سوال پرسیدم... حلالم کن... ا ن شا ءالله اجرت به حضرت فاطمه ی زهرا... وامام حسین آمین گوی دعاهات باشه که اینقدرمهربونی.. 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
ممنون خواهر گلم.... ا ن شا ءالله هرچیز که خداوند بخواد همون بشه... خواهر گلم شرمنده مزاحمت شدم... وا ...

قربونت بشم جان دلم کاری نکردم ک انشاالله زود ب مردادلت برسی

تنداخلاقی میکنه اماازته دل میخوادت یکم نازوعشوتوبیشترکنی شک نکن دیوونه وارمیپرستت ازنظرمالی ب ثبات م ...

عزیزم ویژگی های عشقمو میگی؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
قربونت بشم جان دلم کاری نکردم ک انشاالله زود ب مردادلت برسی

عزیزدلم توروخدا ویژگی های عشقم‌و بگو بعدش بگو بنطرت برمیگرده؟دوسم داره؟

عزیزدلم توروخدا ویژگی های عشقم‌و بگو بعدش بگو بنطرت برمیگرده؟دوسم داره؟

تنداخلاقه امازودپشیمون میشه تاوقتی خوب باشی بهترینه برات واگه اذیتش کنی ده برابرسرت میاره.برمیگرده امااگه مثل قبل باشی دوباره میره حس میکنم سنش تقریباکمه یاشایدرفتارهاش پخته نیست تواین رابطه تلاش توبایدبیشترباشه تا ب سرانجام برسه.

تنداخلاقه امازودپشیمون میشه تاوقتی خوب باشی بهترینه برات واگه اذیتش کنی ده برابرسرت میاره.برمیگرده ا ...

وای مرسی گلم دقیقا همینه میشه ویژگی های ظاهریشم بگی

تنداخلاقه امازودپشیمون میشه تاوقتی خوب باشی بهترینه برات واگه اذیتش کنی ده برابرسرت میاره.برمیگرده ا ...

بنظرت دوسم داره؟کسی تو زندگیشه؟