2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
چ جالب احتمالا چشم سومت تا حدودی فعال باشه😍 میشه برا منم بگی با اونی ک درحال حاضر هستم ازدواج میکن ...

ازدواج میکنی امابعدازکلی سختی.ممکنه آقایکم ناسازگاری کنه واین پاواون پاکنه امابلخره ازدواج میکنین لجبازیوبزارکنارانقدردرمقابل حرفاش گاردنگیردوسش داری امایکم سفتی

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
@خاااانوم   خواهر گلم بهم میتونی بگید تفاوت سنی با همسرم چه قدر هست... و آیا توی زندگی ام مها ...

بالاتراز۷سال.توفکرهمسرتون مهاجرت هست امانیازب تقویت شدن داره میتونی بانشون دادن علاقه ایشونومصمم کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟میشه حستونوبه اخلاق وویژگی هاشم بگین؟ 

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
ممنونم؛ عزیزم مخالفت ازسمت خونواده ی اونه یامن؟ ادم پایبندیه؟ میتونی؛ حس کنی ایناروهم؟

ازسمت خانواده شما.مردآروم ومتینیه وحتماباهاش ب آرامش میرسی

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟میشه حستون ...

تنداخلاقی میکنه اماازته دل میخوادت یکم نازوعشوتوبیشترکنی شک نکن دیوونه وارمیپرستت ازنظرمالی ب ثبات میرسین گاهی وقتادعواهای جدی دارین ک ب جدایی ختم نمیشه چون ته دلتون بهم وصله

ازسمت خانواده شما.مردآروم ومتینیه وحتماباهاش ب آرامش میرسی

@خااانووم   خواهر گلم می تونید بهم بگید... وقتی ا ن شا ءالله همسرم میاد خواستگاری... بابام مخالفت میکنه یا نه... اطرافیان بهم حسادت میکنن...؟ چون من خیلی دشمن و حسود... دارم...@خاااانوم

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
تنداخلاقی میکنه اماازته دل میخوادت یکم نازوعشوتوبیشترکنی شک نکن دیوونه وارمیپرستت ازنظرمالی ب ثبات م ...

مرسی گلم میتونی علت این دعواهاروحس کنی؟ کسی دیگه غیرازمن  میتونه دلشوببره وخیانتی کنه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
مرسی گلم میتونی علت این دعواهاروحس کنی؟ کسی دیگه غیرازمن  میتونه دلشوببره وخیانتی کنه؟

خیانت نمیکنه اماکسی میتونه جاتوبگیره بشرطی ک توزرنگ باشی ولی درکل مردسرزنده ای ک نیاز ب ی خانوم شادابوفعال داره

خیانت نمیکنه اماکسی میتونه جاتوبگیره بشرطی ک توزرنگ باشی ولی درکل مردسرزنده ای ک نیاز ب ی خانوم شادا ...

کسی میتونه جاموبگیره؟ یانمیتونه؟

@خااانووم   خواهر گلم می تونید بهم بگید... وقتی ا ن شا ءالله همسرم میاد خواستگاری... بابام مخ ...

پدرتون قطعابی دلیل مخالفت های سطحی وغیرمنطقی میکنن ک سریع رفع میشه نگران نباش.راجب حسودی هم بله تادلت بخوادحرف پشتت هست واگه این احساس بدویدک بکشی سخت میشه برات.فقط رورابطت تمرکزکن زیادهم خوشبین نباش سیاستوحفظ کن

کسی میتونه جاموبگیره؟ یانمیتونه؟

وقتی کوتاهی کنی آره.حسم میگه طرف مقابلتون ی مردفعاله ک روابط عمومیش بسیااااربالاست وبه راحتی میتونه خانوم جذب کنه.اماتوباسیاستت میتونی این حسوکنترل کنی وبراش کافی باشی.ازته دل دوستت داره فقط باهاش یکی بدونکن

استارترخوندم .سوال خیلیاعشقی وازدباجیه🙄استارترعزیزاگه حالشوداری به منم حستوبگوبی زحمت اون اقایی که دوسش دارم درموردمن چه فکری میکنه وقصدش چیه؟ احساسش چیه؟ بااون ازدواج میکنم؟

وقتی کوتاهی کنی آره.حسم میگه طرف مقابلتون ی مردفعاله ک روابط عمومیش بسیااااربالاست وبه راحتی میتونه ...

عزیزم درست میگی .میشه دقیقابگی اون چطورزنی میخواد؟ چطوری باشم که چشمش هیشکیوجز من نبینه بعدبراش ناززیادکنم ؟