2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
وای ترسیدم خدا بخیر کنه 

خداچیزیوشرنمیکنه ک بعدش بخوادبخیرکنه.گفتم ک جان دلم فقط بفکرشادیوپیشرفت خودت باش.میتونم بودن ی آدم سالمومثبت ک بشدت پشتته ونمیزاره آب تودلت تکون بخوره روحس کنم

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
خداچیزیوشرنمیکنه ک بعدش بخوادبخیرکنه.گفتم ک جان دلم فقط بفکرشادیوپیشرفت خودت باش.میتونم بودن ی آدم س ...

واقعا درسته مادرم و همسرم به شدت پشتمم در مورد باردار شدنم چی میبینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم طالع بینی کارمن نیست اماحسم قویه ازآینده ی چیزایی مطلع میشم

چ جالب احتمالا چشم سومت تا حدودی فعال باشه😍

میشه برا منم بگی با اونی ک درحال حاضر هستم ازدواج میکنم یا ن و این ک کی ازدواج میکنم؟!!

عزیزم ایناروتقریبا۹۰درصدحس ششمیابهم گفتن پسرش متوجه ناسازگاری مادرش میشه؟خوشبخت میشم باهاش؟مادرش تاک ...

مادرش مستقیم باهات ناسازگاری نمیکنه اماازته دل موافق نیست ولی برای آرامش زندگی بچش چیزی نمیگه کم کم بهت علاقه پیدامیکنه مراقب همسرت هم باش ی حس شیطنتی ازش میگیدم ک اگه پایه باشی همراش باشی میتونی کنترل کنی

مادرش مستقیم باهات ناسازگاری نمیکنه اماازته دل موافق نیست ولی برای آرامش زندگی بچش چیزی نمیگه کم کم ...

شیطنت یعنی چی؟ خیانت؟ چه جوری کنترلش کنم؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
واقعا درسته مادرم و همسرم به شدت پشتمم در مورد باردار شدنم چی میبینی

ناراحت نشوعزیزدلم اما ب این زودی بچه دارنمیشی ی مقدارطول میکشه امادقیقازمانی میادتوزندگیتون ک ازهرنظرآمادگیشوداشته باشین.سال دیگه شکمت برجستس توش ی کاکل پسره😍

ناراحت نشوعزیزدلم اما ب این زودی بچه دارنمیشی ی مقدارطول میکشه امادقیقازمانی میادتوزندگیتون ک ازهرنظ ...

عزیزم خواهشابیابه منم بگو؛ حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج بهم وفادارخواهدبود؟

عزیزم خواهشابیابه منم بگو؛ حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت ...

ازسمت خانوادت ممکنه مخالفت سرسختی پیش بیادپسرمودبیه وباهاش خوشبخت میشی.طرفدارصلحوآرامشه