خاااانوم مدیر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 عنوان کمک+عکس📸 | مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست سلام هیچوقت فکرنمیکردم به این روزبیفتم دعاکنیدبرامون بچه هاشمانفساتون حقه دعای شمادرحقم بی برگشت مستجاب میشه همسرم رفته دادگاه دوساله درگیریم بهش تهمت زدن حتی میدونن بی گناهه امانمیتونن ثابت کنن امروزحکمش میاددعاکنیدعفوکنن دعاکنین بدبخت نشیم بادلای پاکتون دعاکنیدشماهاازخدابخوایدمشکلمون حلشه😔 یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿 1399/07/05 | 08:45 62 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاااانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 وای ترسیدم خدا بخیر کنه خداچیزیوشرنمیکنه ک بعدش بخوادبخیرکنه.گفتم ک جان دلم فقط بفکرشادیوپیشرفت خودت باش.میتونم بودن ی آدم سالمومثبت ک بشدت پشتته ونمیزاره آب تودلت تکون بخوره روحس کنم یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
حوله عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2418 خداچیزیوشرنمیکنه ک بعدش بخوادبخیرکنه.گفتم ک جان دلم فقط بفکرشادیوپیشرفت خودت باش.میتونم بودن ی آدم س ... واقعا درسته مادرم و همسرم به شدت پشتمم در مورد باردار شدنم چی میبینی
nasi369 عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 133 ن عزیزم طالع بینی کارمن نیست اماحسم قویه ازآینده ی چیزایی مطلع میشم چ جالب احتمالا چشم سومت تا حدودی فعال باشه😍میشه برا منم بگی با اونی ک درحال حاضر هستم ازدواج میکنم یا ن و این ک کی ازدواج میکنم؟!!
خاااانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 عزیزم ایناروتقریبا۹۰درصدحس ششمیابهم گفتن پسرش متوجه ناسازگاری مادرش میشه؟خوشبخت میشم باهاش؟مادرش تاک ... مادرش مستقیم باهات ناسازگاری نمیکنه اماازته دل موافق نیست ولی برای آرامش زندگی بچش چیزی نمیگه کم کم بهت علاقه پیدامیکنه مراقب همسرت هم باش ی حس شیطنتی ازش میگیدم ک اگه پایه باشی همراش باشی میتونی کنترل کنی یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
lovers1397 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 11014 مادرش مستقیم باهات ناسازگاری نمیکنه اماازته دل موافق نیست ولی برای آرامش زندگی بچش چیزی نمیگه کم کم ... شیطنت یعنی چی؟ خیانت؟ چه جوری کنترلش کنم؟ چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
خاااانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 واقعا درسته مادرم و همسرم به شدت پشتمم در مورد باردار شدنم چی میبینی ناراحت نشوعزیزدلم اما ب این زودی بچه دارنمیشی ی مقدارطول میکشه امادقیقازمانی میادتوزندگیتون ک ازهرنظرآمادگیشوداشته باشین.سال دیگه شکمت برجستس توش ی کاکل پسره😍 یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
عاشق_او_معشوق_او عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 3129 ناراحت نشوعزیزدلم اما ب این زودی بچه دارنمیشی ی مقدارطول میکشه امادقیقازمانی میادتوزندگیتون ک ازهرنظ ... عزیزم خواهشابیابه منم بگو؛ حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج بهم وفادارخواهدبود؟
خاااانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 شیطنت یعنی چی؟ خیانت؟ چه جوری کنترلش کنم؟ خیانت ک ن اماشایدبعضی وقتامقایست کنه ک تواگه شادابوسرزنده باشی این چیزاحل میشه یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
حوله عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2418 ناراحت نشوعزیزدلم اما ب این زودی بچه دارنمیشی ی مقدارطول میکشه امادقیقازمانی میادتوزندگیتون ک ازهرنظ ... وااااای چه خوب
خاااانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 عزیزم خواهشابیابه منم بگو؛ حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت ... ازسمت خانوادت ممکنه مخالفت سرسختی پیش بیادپسرمودبیه وباهاش خوشبخت میشی.طرفدارصلحوآرامشه یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
lovers1397 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 11014 براتون ایت الکرسیم خوندم ان شاءالله که حل میشه به بهترین شکل چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
1234ب عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1439 @ftmeho98 بیا 💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
خاااانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 740 براتون ایت الکرسیم خوندم ان شاءالله که حل میشه به بهترین شکل فداتبشم جان دلم ممنونم عزیزکم یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
عاشق_او_معشوق_او عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 3129 ازسمت خانوادت ممکنه مخالفت سرسختی پیش بیادپسرمودبیه وباهاش خوشبخت میشی.طرفدارصلحوآرامشه ممنونم؛ عزیزم مخالفت ازسمت خونواده ی اونه یامن؟ ادم پایبندیه؟ میتونی؛ حس کنی ایناروهم؟
lovers1397 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 11014 فداتبشم جان دلم ممنونم عزیزکم فدات ❤🌷 چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم