2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
عزیز دلم... شغلش چی هست... کجا باهاش آشنا میشم... 

ازطریق رفتوآمدتو ی محل کار.ممکنه برای انجام کاری ب اون محلی بری ک همسرت اونجاباشه

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله که مشکلتون حل میشه میشه در مورد آینده منم حستو بگی 

ازاطرافیانت ضربه میخوری مراقب خودت باش اماکسی توزندگیت پیدامیشه ک میتونی بهش پناه ببری 

کارمند ی ارگانه نمیدونم چ ارگانی اماکارش دولتیه

عزیز دلم میتونی بهم بگید... چه ماهی ازدواج میکنم... و چه موقع برام خواستگار میاد.... و همسرم مال شهر خودم هست؟ @خاااانوم    @خاااانوم عزیزم توروخدا جوابم بده... ‍ 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
عزیز دلم میتونی بهم بگید... چه ماهی ازدواج میکنم... و چه موقع برام خواستگار میاد.... و همسرم مال شهر ...

این چیزاروقطعاخدای مهربونمون میدونه من تاجایی ک حسم اجازه دادبهتون گفتم آینده ی خوبی داری جان دلم 

این چیزاروقطعاخدای مهربونمون میدونه من تاجایی ک حسم اجازه دادبهتون گفتم آینده ی خوبی داری جان دلم&nb ...

ببخشیدمیشه به منم بگین؟ بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
ببخشیدمیشه به منم بگین؟ بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرما ...

باهاش ازدواج میکنی اما مادرش باهات ناسازگاره ولی همسرت بشدت هواتوداره ولی میتونی ازپسشون بربیای فقط یمدت گارد دارن درمقابلت

نگفتی

تنهاحسی ک ازت میگیرم همینه انقدرحسای منفی اطرافته ک نمیتونم جلوتروببینم من خبرنداشتم خانوادت اذیتت میکنن اماگفتم وتوعم گفتی درسته.هییییچ راهی نداری بجزاینکه قیدشونوبزنی وپیشرفت کنی آینده ی آرومیومیتونم برات حس کنم امابشرط دورشدنت ازاین آدما.

باهاش ازدواج میکنی اما مادرش باهات ناسازگاره ولی همسرت بشدت هواتوداره ولی میتونی ازپسشون بربیای فقط ...

عزیزم ایناروتقریبا۹۰درصدحس ششمیابهم گفتن پسرش متوجه ناسازگاری مادرش میشه؟خوشبخت میشم باهاش؟مادرش تاکی باهام ناسازگاری میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟ بهم وفادارمیمونه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم