2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

1834 بازدید | 188 پست

سلام هیچوقت فکرنمیکردم به این روزبیفتم دعاکنیدبرامون بچه هاشمانفساتون حقه دعای شمادرحقم بی برگشت مستجاب میشه همسرم رفته دادگاه دوساله درگیریم بهش تهمت زدن حتی میدونن بی گناهه امانمیتونن ثابت کنن امروزحکمش میاددعاکنیدعفوکنن دعاکنین بدبخت نشیم بادلای پاکتون دعاکنیدشماهاازخدابخوایدمشکلمون حلشه😔

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم/

خبرشو بم بدع بعد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

برای شوهر منم دعاکنید تو حاملگیم مثل اینکه با همکارش دعوا کرده به من نمیگه چیشده فقط میگه دونفرو زدم..میگه دیه یکیش۲۰میلیونه..با دلهای پاکتون دعا کنید برامون..هم از کارش اخراج میشه هم آبروش میره هم با دوتا بچه ۳ساله و یه نوزاد دوهقته ای میمونیم بدون پول و زندگی،،تو راب ه خدا دعا کنیذ

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

دلم داره آتیش میگیره ب علی قسم ب عدالتش قسم حق مااین نیست ی جوونوافسرده کردن بیکارکردن کاری کردن قرص اعصاب میخوره۶۳روزبی دلیل حبسش کردن گفتن بروآزادی الان گفتن برگرددوباره😔

برای شوهر منم دعاکنید تو حاملگیم مثل اینکه با همکارش دعوا کرده به من نمیگه چیشده فقط میگه دونفرو زدم ...

الهی بحق حضرت زهرابحق طفلی ک توشکمش داشت مشکلت حل بشه باآرامش زندگی کنی لذت ببری💛💚💙💜💜🤍❤🧡

چشم قربونت برم

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
الهی بحق حضرت زهرابحق طفلی ک توشکمش داشت مشکلت حل بشه باآرامش زندگی کنی لذت ببری💛💚💙💜💜🤍❤🧡

خیلی ممنونم به همچنین شما.واستون دعا کردم

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
@خاااانوم   عزیز دلم یک لطف میکنید... حستون درمورد منم بگید ا ن شا ءالله چه موقع ازدواج میکنم ...

دخترساده ای هستی زوداعتمادمیکنی واین دلرحمیت باعث میشه ضربه بخوری تاسال بعدازدواج میکنی همسرت ی مردآرومه شک ندارم آرامشوباهاش تجربه میکنی