2777
2789

خب بقیه ش؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بنظرم گرمیه تا چند روز بهش یه مقدار کاسنی بده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

هندونه بده ....پسر منم همش همینجوری میشد ازمایش داد فولیک اسید بدنش کم بود از وقتی فولیک اسید میخوره دیگه افت نزده 

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......

پاشو برو داروخونه یه داروی افت بگیر دیگه در حد داروخونه رفتن و کار صروری که اشکال نداره با ماسک بری بیرون

افت خیلی سوزش داره ولی تبخال اگه تاولهاش نترکه 

سوزش نداره 

افت سفید نیشه معمولا مثل یه زخمه سفیده ولی تبخال رو نگاه کنی چند تا تاول ریز کنار هم هستند ولی فکر کنم چون توی لبشه آفت باشه داروش رو از داروخونه بگیری دو روزه خوب میشه