2777
2789

من خونواده خیلی آبروداری دارم و از طرفی پسرداییمو خیلی دوس داشتم . ولی دیشب خبر ازدواجشو شنیدم ( با دختر داییم ازدواج کرد) حالا بماند که دختر داییم خیلی چهره اش چینیه و خیلی زشت.

پسر داییم خیلی سر به زیره ، هر چی میگن فقط میگه چشم .حاضرم قسم بخورم که حتی به یه دختر هم تو عمرش نگاه نکرده. مطمئنم اگه میدونست دوسش دارم با کله میومد .ولی از تقدیر بده منه ، فک میکنن تحصیل کرده  با کسی که تحصیلات نداره ازدواج نمیکنه

خییییلییی دلم گرفته از دنیاااا. هر جا میرم منو جدا از بقیه میبینن . میگن این دختره تحصیل کرده اس و فلانه و.... (بابا من دوست دارم با یه پادو ازدواج کنم به شماها چه؟؟؟)- همه با هم محلی صحبت میکنن به من که میرسه فارسی صحبت میکنن .همش منو جدا میبینن . دارم حتی از فامیلای درجه یکم دور میشم با این کاراشون . حالا اینا مهم نیست دلم از شکست بزرگی که تو عسق خوردم شکسته . من 22 سالمه تا حالا نه دوست پسر داشتم ونه به کسی نگاه کردم ولی پسر داییمو واقعا میمردم براش ، جونمو حاضر بودم بدم براش

برای اولین بار تو عمرم قلبم درد گرفت . بغض هی گلومو میگیره میخوام خفه شم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی...

خیلی سخته..

کاری نمیشه کرد

ولی کاش یجوری بهش میفهموندی

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

من نمیدونم حالا چرا زن طرفو میکوبید زمین  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

زن گرفته دیگه چاره ای جز فراموش کردن نداری 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید