2777
2789
عنوان

ازدواج با دو رسم متفاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
 ینی جهازو کامل بخرم؟

به نظر من هم بخر. اصلا رسمتون جالب نیست. پدر هم در قبال پسرش مسئوله هم دخترش. یعنی چی که به ذختر هیچی ندند؟! خودت بدت نمیاد؟ از قبلش با خانواده خودت صحبت کن 

به نظر من هم بخر. اصلا رسمتون جالب نیست. پدر هم در قبال پسرش مسئوله هم دخترش. یعنی چی که به ذختر هیچ ...

دقیقا .خودمم ناراحتم ک اگه پسر بودم .سنگ تموم میزاشتن... من خودم میخوام یکم تغییر ایجاد کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا .خودمم ناراحتم ک اگه پسر بودم .سنگ تموم میزاشتن... من خودم میخوام یکم تغییر ایجاد کنم .

اره. خودت به پدرت از قبل بگو که سر خواستگاری اصلا صحبت این قضیه رو نکنن و بعد هم بهت جهیزیه کامل بدند. من مامانم و بابام برای من و برادرام دقیقا به یه اندازه خرج کردند. هزینه ای که برای من کرده بودند رو به دلار حساب کردند بعد به برادرم معادل همون پول رو دادند ( چون چندین سال بعد از من ازدواج کرد ‌ خوب منصفانه نبود که همون رقم پولی که به من دادند رو بدند)

اره. خودت به پدرت از قبل بگو که سر خواستگاری اصلا صحبت این قضیه رو نکنن و بعد هم بهت جهیزیه کامل بدن ...

برام یکم سخته چون تا حالا کسی تو فامیل همچین کاری نکرده و میترسم مخالفت شدیدی داشته باشن... خیلی سر عوض شدن رسم و رسوم مقاومت میکنن..امیدوارم قوی باشم.

برام یکم سخته چون تا حالا کسی تو فامیل همچین کاری نکرده و میترسم مخالفت شدیدی داشته باشن... خیلی سر ...

قوی باش. تو میتونی. حقته که از پدر و مادرت اینو بخوای. به اندازه یه پسر تو هم حق داری. امیدوارم که بات همراهی کنند😘😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792