ما رسممون برا ازدواج دختر متفاوته و دختر جهیزیه نمیده .ولی رسم پسری ک انتخاب کردم متفاوته..به نظرتون جهیزیه دادن و ندادن من باعث ایجاد مشکل میشه؟.. من میترسم موقه خواستگاری این بحث باعث بهم خوردن همه چی بشه.. اینو هم بگم پسری ک دوست دارم با این چیز مشکلی نداره و قراره اثاث خونه رو با وام ازدواج بخریم.(فعلا خونواده من خبر ندارن.و فقط خونواده پسر خبر دارن و فعلا تا ی مدت دیگه خونوادمو خبر دار میکنن خجالت میکشم راجب این موضوع با خونوادم صحبت کنم).
به نظر من هم بخر. اصلا رسمتون جالب نیست. پدر هم در قبال پسرش مسئوله هم دخترش. یعنی چی که به ذختر هیچی ندند؟! خودت بدت نمیاد؟ از قبلش با خانواده خودت صحبت کن
دقیقا .خودمم ناراحتم ک اگه پسر بودم .سنگ تموم میزاشتن... من خودم میخوام یکم تغییر ایجاد کنم .
اره. خودت به پدرت از قبل بگو که سر خواستگاری اصلا صحبت این قضیه رو نکنن و بعد هم بهت جهیزیه کامل بدند. من مامانم و بابام برای من و برادرام دقیقا به یه اندازه خرج کردند. هزینه ای که برای من کرده بودند رو به دلار حساب کردند بعد به برادرم معادل همون پول رو دادند ( چون چندین سال بعد از من ازدواج کرد خوب منصفانه نبود که همون رقم پولی که به من دادند رو بدند)
اره. خودت به پدرت از قبل بگو که سر خواستگاری اصلا صحبت این قضیه رو نکنن و بعد هم بهت جهیزیه کامل بدن ...
برام یکم سخته چون تا حالا کسی تو فامیل همچین کاری نکرده و میترسم مخالفت شدیدی داشته باشن... خیلی سر عوض شدن رسم و رسوم مقاومت میکنن..امیدوارم قوی باشم.