ما رسممون برا ازدواج دختر متفاوته و دختر جهیزیه نمیده .ولی رسم پسری ک انتخاب کردم متفاوته..به نظرتون جهیزیه دادن و ندادن من باعث ایجاد مشکل میشه؟.. من میترسم موقه خواستگاری این بحث باعث بهم خوردن همه چی بشه.. اینو هم بگم پسری ک دوست دارم با این چیز مشکلی نداره و قراره اثاث خونه رو با وام ازدواج بخریم.(فعلا خونواده من خبر ندارن.و فقط خونواده پسر خبر دارن و فعلا تا ی مدت دیگه خونوادمو خبر دار میکنن خجالت میکشم راجب این موضوع با خونوادم صحبت کنم).
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظر من خونوادت باید بگن ما همچین رسمی نداریم و ببینن اونا مشکلی دارن یانه چیزیو از کسی پنهان نکنین چون بدتره و بعدها دچار مشکل میشید... بعدم واقعا وظیفه نیست و یه لطفه... اگر پسره مشکلی نداره و میگه خودمون میخریم و از ته دل نمیخواد بعدا بزنه تو چشمت و چیزی بگه خب خوبه که
کجایی هستین که رسم ندارین ؟ فکرکنم باعث ناراحتی بشه ، متاسفانه فقط زن و مرد تو ایران تصمیم نمیگیرن ، خانواده ها هم دخیلن ، اگه خانواده ناراحتی داشته باشه مشکل درست میکنن
بنظر من خونوادت باید بگن ما همچین رسمی نداریم و ببینن اونا مشکلی دارن یانه چیزیو از کسی پنهان نکنین ...
اره من قبلا رسممونو دقیق برای ایشون توضیح دادم و ی سایتی رو هم بهش معرفی کردم مفصل براشون توضیح داده.گفتم قبل خواستگاری حتما با خونواده ات صحبت کن و با خبرشون کن ک شوکه نشن سر جلسه خواستگاری.