2777
2789
اره خیلی ولی نمیدونم اون بهم علاقه داره یانه ولی مثلا نگاش میکنم میبینم داشته به من نگاه میکرده سریع ...

تا زمانی که نفهمیدی صددرصد میخوادت فعلا بهش فکر نکن اما ما تو فامیلمون داشتیم خانمش بزرگتر همسرش بود ولی زندگی خوبی داشتن بستگی به عقل داره کلا 

یعنی ۱۰سال خوبه؟

تا ۱۰ سال خوبه بنظرم

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زمانی که نفهمیدی صددرصد میخوادت فعلا بهش فکر نکن اما ما تو فامیلمون داشتیم خانمش بزرگتر همسرش بود ...

دست خودم نیست که فقط تنها کاری که میکنم اینه که سیع میکنم جوری خودمو جلوه بدم که اون برام مهم نیستش

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
دست خودم نیست که فقط تنها کاری که میکنم اینه که سیع میکنم جوری خودمو جلوه بدم که اون برام مهم نیستش

خوب کاری میکنی عزیزم ولی اون اقا پسر ۱۷سالش بیشتر نیست خیلییییی بچست😍

اها پس ۱۰سالم خوبه😍

اره من پدر مادر خودم فاصاشون ۱۰ ساله ولی هر چی اختلاف سنی بیشتر میشه باید ملاک های دیگشون بهم نزدیکتر باشه که اون فاصله سنی رو جبران کنه بنظرم

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...