یه سوال من یکیو خیلی دوست دارم فامیله دو روز ازم کوچیک تره بنظرتون عیبه میدونم شاید سوالم واستون عجیب باشه اما تو خانواده ما از زن از مرد کوچیک تر باشرو عیب میدونن
انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔 هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂 هی تو الان ایسگا شدی😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاصله سنی هشت نه سال به بالا برعکس باعث میشه دو طرف همو درک نکنن چون از دو دهه متفاوت هستن و به خوبی میبینیم بچه های هر دهه چقد باهم تفاوت دارن. من خودم تفاهم نداشتن چند زوجو به چشم دیدم👌
[QUOTE=156947047]بنظرم بی تجربه ها میگن ۱−۲−۳ سال ولی با تجربه ها میگن بیشتر ۵ تا ۷ بنظرم عالی[/QUOT ...
اره من باشم تا ۱۰ سال هم میگم قابل قبوله
برحذر باش! و از تنپروری و بیحوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهرههای دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...
بستگی به سن خانم داره از نظر من واسه یه دختر زیر ۲۰ سال مرد باید بالا ۲۵ باشه ولی واسه دختر بالا ۲۰ ...
والا منم میگم حداقل باید ۷سال باشه ولی خانوادم میگفتن پسر خوبی هست اما ۱۰سال بزرگترم حس میکنم زیاد حوصله نداره مثلا بعضی وقتا ادم اخلاقش بچه گونه میشه ولی نامزد من جدیه
[QUOTE=156947657]یه سوال من یکیو خیلی دوست دارم فامیله دو روز ازم کوچیک تره بنظرتون عیبه میدونم شاید سوالم واستون عجی ...[/QUOTE
تو فامیل ماهم همینجورین میگن چون خانما زودتر پیر میشن و تو فامیل ما میگن با یه بچه ازدواج کرده البته برام مهم نیست که چی میگم ولی تصمیم خودت از همه مهمتره
اره خیلی ولی نمیدونم اون بهم علاقه داره یانه ولی مثلا نگاش میکنم میبینم داشته به من نگاه میکرده سریع نگاشو میدزده خیلیم خجالتیه اصلا با من حرف نمیزنه فقط نگام میکنه
انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔 هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂 هی تو الان ایسگا شدی😂