2777
2789
عنوان

سوالللل

117 بازدید | 8 پست

یه سوال از کاربرای گرامی و عزیز ایا کسی بعد خوردن قرص اورژانسی ال دی حجم پری کم شده؟وایا کسی تجربه ای داشته که بعد استفاده از قرص اورژانسی پریش کم بشه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
1
50%

من اورژانسی خوردم ال دی نبود . تنسی بود . اتفاقا حجمش مثل قبل بود

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا من ۸تا ال دی خوردم ولی حجمش عذر میخوام کم شده اولین بارم بود استفاده میکنم

نخور قرص اورژانسی تنسی هست ۱/۵ یدونه میخوری ۱۴ روزبعد پری میاد . تازه تو سال فقط دوبار اورژانسی میشه استفاده کرد . میگن سیستم بدن رو بهم میزنه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
نخور قرص اورژانسی تنسی هست ۱/۵ یدونه میخوری ۱۴ روزبعد پری میاد . تازه تو سال فقط دوبار اورژانسی میشه ...

اها خیلی ممنونم...ال دی فکر کنم هورمونامو ریخته بهم نمیدونم تا چندماه اوضام این شکلیه

و ببخشید میگن ال دی قویه درسته؟

اها خیلی ممنونم...ال دی فکر کنم هورمونامو ریخته بهم نمیدونم تا چندماه اوضام این شکلیه و ببخشید میگن ...

من تاحالا نخوردم نمیدونم .

مچکرم😍

💐💐💐