2777
2789
عنوان

سوالللل

117 بازدید | 8 پست

یه سوال از کاربرای گرامی و عزیز ایا کسی بعد خوردن قرص اورژانسی ال دی حجم پری کم شده؟وایا کسی تجربه ای داشته که بعد استفاده از قرص اورژانسی پریش کم بشه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
1
50%

من اورژانسی خوردم ال دی نبود . تنسی بود . اتفاقا حجمش مثل قبل بود

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا من ۸تا ال دی خوردم ولی حجمش عذر میخوام کم شده اولین بارم بود استفاده میکنم

نخور قرص اورژانسی تنسی هست ۱/۵ یدونه میخوری ۱۴ روزبعد پری میاد . تازه تو سال فقط دوبار اورژانسی میشه استفاده کرد . میگن سیستم بدن رو بهم میزنه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
نخور قرص اورژانسی تنسی هست ۱/۵ یدونه میخوری ۱۴ روزبعد پری میاد . تازه تو سال فقط دوبار اورژانسی میشه ...

اها خیلی ممنونم...ال دی فکر کنم هورمونامو ریخته بهم نمیدونم تا چندماه اوضام این شکلیه

و ببخشید میگن ال دی قویه درسته؟

اها خیلی ممنونم...ال دی فکر کنم هورمونامو ریخته بهم نمیدونم تا چندماه اوضام این شکلیه و ببخشید میگن ...

من تاحالا نخوردم نمیدونم .

مچکرم😍

💐💐💐