2777
2789
عنوان

دکتر رسولی ختنه اطفال بزرگسالان

2920 بازدید | 20 پست

سلام

این دکتر رسولی ختنه ک خیلیی تعریفشو می کنن فقط واسه بچه هاس یا اقایون رو هم انجام میده؟ من همسرم 45 سالشه و در بچگی خوب انجام نداده و تو رابطمون ایجاد مشکل کرده. کسی میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه که :

اولا تو این سن ایا میشه انجام داد؟

دوما بهترین دکتری که برای بزرگسال سراغ دارید معرفی کنید؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم. 

چه وروده هیجان انگیزی😂😂😂😂😂👏👏

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم باید بری اورولوژی

اونا انجام میدن 

بچه داری؟؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

خب تو این سنم معمولا استثنا انجام میشه.مردی ک بخواد مسلمان شه باید انجام بده پس انجام میشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

جشن ختنه سورن یادتون نره ،😂😂😂😂 من هیچ اطلاعاتی ندارم ببخشید مزاح کردم 

ختنه سورون خوب اومدی  ‌‌😷😷  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

شماره آقای دکتر رسولی ختنه اینه. 

09128394756 و 09120035925

بزرگسال 45 ساله را نمیدانم زنگ بزنید بپرسید ولی پسر من 13 سالش بود راضی بودم از دوستای پسر عموم هستن و من از طریق ایشان آشنا شدم. اگر تو اون سن رو انجام بدن کارشون واقعا خوبه

لظفا شماره تماس دکتر رسولی رو به اشتراک بذارید.

شماره آقای دکتر رسولی ختنه اینه. 

09128394756 و 09120035925

بزرگسال 45 ساله را نمیدانم زنگ بزنید بپرسید ولی پسر من 13 سالش بود راضی بودم از دوستای پسر عموم هستن و من از طریق ایشان آشنا شدم. اگر تو اون سن رو انجام بدن کارشون واقعا خوبه

شماره آقای دکتر رسولی ختنه اینه.  09128394756 و 09120035925 بزرگسال 45 ساله را نمیدانم زنگ بز ...

ممنون عشقم فردا زنگ میزنم خدا کنه بشه چون خیلی به سختی تونستم شوهرمو راضی کنم

خب تو این سنم معمولا استثنا انجام میشه.مردی ک بخواد مسلمان شه باید انجام بده پس انجام میشه

شوهر من مسلمانه و در بچگی هم انجام داده اما بد و ناقصه که باید دوباره ترمیم بشه اگر بشه