2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

294 بازدید | 41 پست

دخترم ۴ روزشه بخاطر زردی ۱۶ دوروز بستری بود امروز ساعت ۳ سحر ازش تست گرفتن شده بود ۱۰ و مرخصش کردن البته تا ۱۲هم دوباره تو دستگاه گذاشتمش محض احتیاط. حالا که مرخص شده کار خاصی باید بکنم ک زردیش برنگرده؟؟؟ تو بیمارستان گفتن فقط شیر زیاد بده و دو روز دیگه ام برا چک آپ ببرش همین . 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

منم بچم زردی داشت گذاشتم تو دستگاه دکتر گفت اصلا نذار عرق کنه کلاه سرش اصلا نکن شلوار هم پاش نکن باید آب بدنش با ادرار خارج بشه نه تعریق 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق کاسنی خودت زیاد بخور من کامل روزی یدونه میخوردم .به بچتم قطره شیرخشت هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بده که ادرارش زیاد بشه زود دفع بشه .نزار برگرده عزیزم.دختره من ۹ بود زود خوب شد زیره مهتابیم بخابونی خوبه 

پسر منم همین مشکل رو داشت ،حتما۴۸ ساعت آزمایش بده آخه ۱۰ هم خیلی زیاده اگر دوباره بالا رفت حتما شیر خشک بهش بده شیرخودتو رو قطع کن اشتباه من رو تکرار نکن بچه آسیب مغزی میبینه ،پسر من با کاردرمانی راه افتاد کلی عذاب میکشه فقط بخاطر کوتاهی پزشک اطفال بدو تولدش

پسر منم همین مشکل رو داشت ،حتما۴۸ ساعت آزمایش بده آخه ۱۰ هم خیلی زیاده اگر دوباره بالا رفت حتما شیر ...

تا حالا ۴ باز آزمایش داده ! یعنی کافی نیست؟ پس چرا مرخصش کردن؟؟

عرق کاسنی خودت زیاد بخور من کامل روزی یدونه میخوردم .به بچتم قطره شیرخشت هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بده ...

جیشش خیلی زیاده خداروشکر . مهتابی رم رعایت میکنم 

منم بچم زردی داشت گذاشتم تو دستگاه دکتر گفت اصلا نذار عرق کنه کلاه سرش اصلا نکن شلوار هم پاش نکن بای ...

ممنون گفتی . الان کلاهشو دراووردم . میگم کلاه نداره ملاجش سرما نمیخوره؟؟

منم بچم زردی داشت گذاشتم تو دستگاه دکتر گفت اصلا نذار عرق کنه کلاه سرش اصلا نکن شلوار هم پاش نکن بای ...

دلم خوش بود رفته دستگاه دیگه تمومه ای خدا😭