2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 41 پست
روانی کرده منو  از یک شهر دگه میخاد با دو تا بچه مدرسه ای بیاد بمونه  در حالی ک من میخام ...

چرا جرات ندارى ؟ يا با زبون خوش بهش بگو راضي نيستم كسي زحمت بيفته يا اگه متوجه نيست بگو ببين شوهرم نميذاره كسي پيشم بمونه از كرونا ميترسه ميگه ممكنه بگيرى خداي نكرده بچه هم بگيره نميتونم بعدا جواب شوهرم رو بدم و خلاصه بنداز گردن شوهرت ، يا به مامانت زنگ بزن بگو فلانى يعنى خاهرت نميتونه كمكى. كنه اون همون بچه هاشو جمع و جور كنه خيليه منم حوصله بچه مدرسه و شير خوار با درد زايمان ندارم بگو نيان

نه شیرم زیاده سینه ام ورم میکنه و پر و خالی میشه مدام ، جیششم تو پوشک نمیکنه همین میشورم جیش میکنه ک ...

مگه چند بار ميشوريش در شبانه روز؟ بايد در شبانه روز سه چار تا پوشك خيس كنه اون يذره موقع شستن فايده نداره كمه!! شيرت رو بدوش تو شيشه ببين هر دو ساعت يبار ٣٠ سيسي ميشه؟ اگه ميشه كافيه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شیرم زیاده سینه ام ورم میکنه و پر و خالی میشه مدام ، جیششم تو پوشک نمیکنه همین میشورم جیش میکنه ک ...

بدنشو برا چى چك ميكنى؟ يك دما سنج بذار اتاقش گرم نباشه اصلا دما از ٢٥ درجه نبايد بيشتر باشه لباس تنش گرم نباشه عرق نكنه اصلا ، حمومم هفته اى دوبار ببرش ، فقط و فقط بايد شير خوب بخوره اگه بيشتر از دو ساعت خابيد نصفه شب هم هى ساعت بذار هر دو ساعت يبار بايد بيدارش كنى شير بخوره حتما

بدنشو برا چى چك ميكنى؟ يك دما سنج بذار اتاقش گرم نباشه اصلا دما از ٢٥ درجه نبايد بيشتر باشه لباس تنش ...

با انگشت میزنی اگه زرد بود ...

اتاق خنکه . حتما رعایت میکنم تایم شیر دهی رو ممنونتم 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
با انگشت میزنی اگه زرد بود ... اتاق خنکه . حتما رعایت میکنم تایم شیر دهی رو ممنونتم 

ول كن بابا به اين چيزا نيس بچه رو راحت بذار پاهاشم زرد شده؟ اگه زردى تا پا رسيده باشه بايد مواظب باشي بالاست و حتما براى چكاپ ببر اگه بهت گفتن بازم بايد بسترى بشه خودت مهتابي پر قدرت بگير خونه براش بزن نبر بيمارستان

ول كن بابا به اين چيزا نيس بچه رو راحت بذار پاهاشم زرد شده؟ اگه زردى تا پا رسيده باشه بايد مواظب باش ...

نه الان زرد نیست اصلا فقط یکم شقیقه هاش، بیمارستان بود دو روز تمام . میگم نکنه برگرده باز زردیش. گفته بود زردیش ۱۸ کترش دید گف آسیب مغزی دیده فلان مردیم و زنده شدیم تو بیمارستان آز گرفتن معلوم شد آزمایشگاه کوفتی اشتباه کرده بود ولی بازم خوب بالا بود بستری کردن 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
ممنون گفتی . الان کلاهشو دراووردم . میگم کلاه نداره ملاجش سرما نمیخوره؟؟

نه فقط دمای خونه رو کنترل کن که پایین نباشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا جرات ندارى ؟ يا با زبون خوش بهش بگو راضي نيستم كسي زحمت بيفته يا اگه متوجه نيست بگو ببين شوهرم ن ...

مامانم از همه بدتره 

میگه میخاد نرگس کسی رو راه نده، که سر از کارش در نیاریم😞

پناه بر خدا 

مرسی گلی

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
مامانم از همه بدتره  میگه میخاد نرگس کسی رو راه نده، که سر از کارش در نیاریم😞 پناه بر ...

بگو اره رودروايسي نكن من شخصا انقدر بعد زايمانم حالم بد بود حوصله هييييچ احدى رو نداشتم