2777
2789
عنوان

فرهنگیان

517 بازدید | 23 پست

بچه ها من رتبم ۸۰۰ منطقه یک ریاضی هست،به نظرتون فرهنگیان پذیرش میشم توی گزینش؟و حتی اگر رد بشم امکان داره باز روی اولویت های بعدی بره؟واینکه توی انتخاب رشته برای تهران شهدی رجایی باید بزنم؟

و خدایی که به شدت کافی ست❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول تبریک بابت رتبه عالی دوست عزیزم.دوم اینکه فکر میکنم قبول بشید .فقط فرهنگیان دعوت به مصاحبه داره ...

اخه فرهنگیان ک بهتره

تضمین کار حقوق تابستون عید

مهندسی کو کار

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دوستان واقعا به این فکر میکنم که پایه حقوق فرهنگیان ۳ تومن شده،واینکه مهندسی من واقعا قصد مهاجرت ندا ...

فرهنگیان حرف نداره

نکنه دیوونه شی نریا

حتمااا برو

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
فرهنگیان حرف نداره نکنه دیوونه شی نریا حتمااا برو

شما هم فرهنگیان هستید؟ 

و اینکه اگر بخوام بزنم چطوری باید تو اولویتام بچینمشون؟همه ی منطق تهران رو بزنم؟

و خدایی که به شدت کافی ست❤
شما هم فرهنگیان هستید؟  و اینکه اگر بخوام بزنم چطوری باید تو اولویتام بچینمشون؟همه ی منطق تهرا ...

نه،نمیدونم از مشاور بپرس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز