2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 23 پست
اصلا به فکر اپلای نیستم واقعا

آخی حیف اینهمه استعداد.افرین به رتبه ات و امیدوارم خیلی موفق باشی عزیزم.اگر تهران هستی دوست داشتی تدریس کنی بهم بگو.منو همسرم انشالله بعد از کرونا مدرسه متوسطه دوم می‌زنیم.و از بچه های مستعد استقبال میکنیم.موفق باشی عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخی حیف اینهمه استعداد.افرین به رتبه ات و امیدوارم خیلی موفق باشی عزیزم.اگر تهران هستی دوست داشتی تد ...

خیلی خیلی ممنونم از شما😍

بله تهران هستم،و اتفاقا خیلیم تدریس رو دوست دارم،خیلی هم ممنونتون میشم واقعا😍به نظر شما واقعا مهندسی برم و در کنارش تدریس کنم بهتره تا اینکه برم فرهنگیان؟

و خدایی که به شدت کافی ست❤
خیلی خیلی ممنونم از شما😍 بله تهران هستم،و اتفاقا خیلیم تدریس رو دوست دارم،خیلی هم ممنونتون میشم وا ...

گلم اگر نمی‌خوای از ایران بری فرهنگیان بهتره .چون مهندسی در ایران امنیت شغلی نداره.خود من المپیاد فیزیکی بودم و فیزیک خوندم تا مقطع فوق لیسانس.همون موقع هم همه بهم میگفتن مهندسی بزن من علاقه به علوم پایه داشتم عاشق فیزیک بودم .هنوز هم هستم .درآمدش هم تو حیطه تدریس خیلی خوبه.ولی خب باید کارت بگیره.اگر فرهنگیان باشی خب خودبخود همیشه کار داری.عصرا هم میتونی شاگرد خصوصی بگیری.ولی توصیه ام بعنوان خواهر بزرگتر اینه که بزنی شریف و از ایران بری.گلم برای تدریس خواستی بعد کرونا ما مدرسه می‌زنیم .بهم پیام بده اون موقع 

خیلی خیلی ممنونم از شما😍 بله تهران هستم،و اتفاقا خیلیم تدریس رو دوست دارم،خیلی هم ممنونتون میشم وا ...

و با همه اینا دلم میخواد دندون بخونم و امسال می‌خوام تجربی شرکت کنم.چون موقعیت اجتماعی پزشک و دندانپزشک و البته پربازده بودن این شغل ها تو ایران کتمان ناپذیره.

و با همه اینا دلم میخواد دندون بخونم و امسال می‌خوام تجربی شرکت کنم.چون موقعیت اجتماعی پزشک و دندانپ ...

خیلی ممنون از شما دوست عزیز،حتما حتما بهتون پیام میدم،واقعا خیلی فشار زیادی روم هست،برای این نمیخوام به اپلای فکر کنم چون اقوام نزدیک اصلا ندارم اونطرف و خانوادمم موافق اومدن به اون سمت نیستن،توکل به خدا،انشالله که شما هم حسابی موفق میشید ارادتون قابل تحسینه👏👏👏👏

خیلی ممنون از شما دوست عزیز،حتما حتما بهتون پیام میدم،واقعا خیلی فشار زیادی روم هست،برای این نمیخوام ...

عزیزم شما بسیار قابل تحسین هستید و حیف استعداد های شما دانش آموزان فوق العاده دیروز.که با همچین رتبه ای امیدی به آینده شغلی مهندسی ندارید .واقعا حیف .امیدوارم خیلی موفق باشی.خیلی هم خوشحال میشم مدرسه زدیم بیاید مجموعه ما .موفق باشید

عزیزم شما بسیار قابل تحسین هستید و حیف استعداد های شما دانش آموزان فوق العاده دیروز.که با همچین رتبه ...

خیلی خیلی ممنونم از شما😍شما هستید که قابل تحسین هستید،باعث افتخارم خواهد بود بودن در کنار شما❤شماهم موفق باشید دوست عزیز

2790
2778
2791
2779
2792