اگه یه فامیلی همش تیکه بندازه بهتون اونم بی دلیل سنشم جای مادرتون باشه چه رفتاری نشون میدین میدونم آدم باید یا فاصله بگیره یا رابطشو کم کنه وسکوت کنه ولی تیکه هاش جوریه که انگار من به پسرش نظر دارم درصورتیکه خودشو پسر تحفه ش هردوشون برام ذره ای مهم نیستن 😑😐
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
اون داره تفکروشخصیت خودشو تو رفتار وحرفاش نشون میده ب قول دکتر هلاکویی ب من چه🤷♀️من ک مسئول تفکر دیگران نیستم من چرا باید ناراحت بشم😊ببین وقتی اون بدون دلیل داره این واکنش رو از خودش نشون میده پس ب هیچ صراطی مستقیم نیست چ برسه ب این ک اگ واکنشی ازجانب شما ببین بدتر میکن.
جواب تیکه هاشو با خنده میدادم البته اینجوری بهت میگما اون لحظه عصبانی شم هیچی یادم نمیمونه خیلی شیک ...
من لال میشم درصورتیکه بعدش سیل جواب تو مغزم سرازیر میشه جوری که میتونستم طوری جواب بدم که هم بی ادبانه نباشه هم دهن طرف بسته شه ولی اونموقع دست و پامو گم میکنم
من یه زن عموی جوونتر از خودم دارم اوایل آشنایی یه رفتاری ازش دیدم که باعث شد شخصیتش برام رو بشه از اون موقع ببینمش فقط سلام خداحافظ همین شما هم بیخیال شو.... معلومه خیلی متوهمه