2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاله رو بیخیال شید توروخدا هروقت دوتا خط پررنگ افتاد ینی باردارید

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
خیلللی کمرنگ شد ، به زور میشه دید ، ولی اولش کاملا مشخص بود هم خودم متوجه شدم هم شوهرم

عیب نداره عزیزم.مبارکه بارداری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
میتونم بگم قشنگ خط صورتی افتاد نه اینکه هاله کمرنگ باشه

یه بی بی دیگه بزن شاید خراب بوده

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

خواهریا من سردرد و کمردرد دارم عضله پام گرفته و تو سینه ها یکم میسوزه عقب انداختم یعنی اینا علایم بارداریه؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
خواهریا من سردرد و کمردرد دارم عضله پام گرفته و تو سینه ها یکم میسوزه عقب انداختم یعنی اینا علایم با ...

منم همینارو داشتم الان باردارم ولی هرکس فرق میکنه

عشقم   نی نی تو دلم   
منم همینارو داشتم الان باردارم ولی هرکس فرق میکنه

واقعنیییییی من ماه قبل 8 روز جلو انداختم ولی این ماه عقب انداختم توروخدااا یعنی باردارم؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢